maandag 17 december 2018

Schilderen in normandie

Bestel een professionele vakman voor jouw klus. Kraantje plaatsen, leiding leggen. Jouw loodgietersklus zo gefixt! Bekijk het aanbod van vele aanbieders.


Normandië is beoordeeld met een 1. Nu eenvoudig online boeken!

Zó wil je graag (beter) leren schilderen. Tijdens deze schildercursus komen verschillende aspecten aan de orde. Het hanteren van materialen is een wezenlijk onderdeel, maar ook compositie, ruimtelijk inzicht en kleurgebruik komen uitgebreid aan de orde. Het château(tje) staat op ruim drie hectare. Kiezen voor een schildercursus op ‘Le Nouillon’ doe je vanuit talent, passie en plezier.


Je wilt (beter) leren schilderen , tekenen of vormgeven. Deze cursus kan je daar bij helpen. Op experimentele wijze kennis verwerven en vaardigheden ontwikkelen zijn de fundamenten.

Daarnaast leer je als cursist ook van medecursisten. Monet, Renoir, Seurat en Sisley gingen je voor. Zij lieten zich inspireren door het charmante landschap met talrijke. Guus en Gerda van Lingen Rue du Nouillon Les Baux de Breteuil, Frankrijk Tel.


Heerlijk ontbijten bij het koffiehuis. Schilderen is goed kijken. Gelukkig kon het er dit jaar weer van komen. In het (verder) leren schilderen is niets verander dat is nog even leerzaam, ontspannen als altijd.


Ik ben erg blij met hoe ver ik ben gekomen met mijn portretten! Ze zijn thuis heel enthousiast ontvangen en ik ben aan de slag met een volgend. Monet heeft hier een aantal van zijn grootste meesterwerken geschilderd. Naast zijn liefde voor schilderen had Monet een grote passie voor tuinieren. Jarenlang heeft hij zijn tuinen liefdevol verzorgd.


Eenvoudig achteraf betalen Je betaalt Zoofy achteraf via iDeal. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen.


Altijd korting op je basisverzekering.

Welkom op MLArts, het kunstplatform van het Montessori Lyceum Amsterdam. In de balk bovenaan deze pagina stellen de kunstvakken zich voor. Enthousiaste cursisten maakten het voor mij plezierig om les te geven.


Natuurlijk hielp ook de prachtige omgeving mee om het onze gasten naar de zin te maken. Voor iedereen is het een heerlijk weekje er even tussen uit waar u niet ver voor hoeft te rijden. Het was erg leuk, gezellig en ook leerzaam. Ik was erg benieuwd hoe ik het zou vinden, zo lang achter elkaar schilderen , maar het is me heel goed bevallen. Monet koos ervoor om in dit kleine dorpje in de Eure zijn tuin annex atelier in te richten.


Daar ging hij leven én schilderen : enkele van zijn beroemdste doeken zijn hier gemaakt. Alles nodigt hier uit tot overpeinzingen: de tuin, het huis met zijn inrichting en meubilair, het dorp. En elk seizoen is de tuin weer totaal anders. Tijdens de workshop ga je beter leren kijken, leren vertalen wat je ziet.


Langs verschillende invalshoeken neem ik jullie mee op ontdekkingsreis. Vijfdaagse schildercursus op het schitterend gelegen Château Le Nouillon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts