maandag 31 december 2018

Digitale spaarpot blokker

Voor een metalen, porseleinen of plastic spaarpot kan je terecht op op Blokker. Elektronische spaarpot van glas Sparen wordt met deze mooie elektronische spaarpot nog leuker. De spaarpot heeft een diameter van 1mm en een hoogte van 1mm en het LCD scherm geeft tot cijfers het bedrag dat erin zit, aan. Een spaarpot is voor iedereen, dames, heren maar vooral kinderen. Gratis verzonden vanaf Euro!


Digitale spaarpot blokker

Originele spaarpotten maken het sparen alleen maar leuker! Stimuleer kleine spaarders bijvoorbeeld met Kitty spaarpot : ze komt uit haar doosje zodra je een muntje op haar schoteltje legt. Geen zin om geld te tellen? Met een digitaal tellende spaarpot weet je altijd precies hoeveel je gespaard hebt. Surprise digitaal horloge, inclusief spaarpotje.


Cool digitaal horloge verpakt in een metalen doosje dat gebruikt kan worden als spaarpot (zonder slot). Een te gek cadeau voor de echte L. Kenmerken digitaal horloge metaal spaarpotje zonder slot horloge met tijd en datum aanduiding Niet geschikt voor kinderen jo. Een volle spaarpot kan zo tot wel honderd euro bevatten.


Digitale spaarpot blokker

Kies een spaardoel Wanneer je precies weet waar je voor spaart is het veel leuker om actief aan je doel te werken. Spaarpotten worden gebruikt om geld te sparen. Met elke munt in je spaarpot ben je een stapje dichterbij bij bijvoorbeeld die luxe vakantie, rijlessen, stage in het buitenland of een nieuwe garderobe.


Hierdoor hoeft u niet zelf meer te tellen, maar wordt het geld voor u geteld. Voor 21:bestel is morgen in huis. Het tellen geldt niet voor briefpapier, maar dat past ook zeer goed in deze spaarpot.


Trouwens, deze geldlabyrint spaarpot is ook de perfecte verpakking om geld kado te geven. De geldlabyrint spaarpot is gemaakt van plexiglas en de zijkanten hebben een lengte van cm. Besparen is niet moeilijk, je moet er gewoon handigheid in krijgen! Met de spaarspot app word je zeker handig in zoveel mogelijk geld besparen. Zorg dat zo veel mogelijk munten in de gleuf van het spaarvarken verdwijnen.


Gepersonaliseerd kraamcadeau door graveren Voor 16:bestel morgen al in huis! Gooi je geld in de doorzichtige kunststof spaarpot. Een leuke spaarpot koop je online bij Ditverzinjeniet. In ons ruime assortiment vind je veel verschillende spaarpotten , die je kan kopen. Naast dat ze erg handig zijn, staan ze vaak ook leuk in je interieur.


Daardoor kan het dus ook voor extra decoratie of een grappig item in de kamer zorgen. Met deze digitale spaarpot wordt sparen pas echt leuk! Zo kunt je meteen zien hoeveel je gespaard hebt. Dit ontzettend leuke spaarpotje is gemaakt van porselein.


Het varken zelf is wit en de pootjes zijn blauw. Wilt u een verzilverde spaarpot voorzien van een naam en of geboortedatum kies dan voor een fraaie gravering op de spaarpot. Mijn account (X) Inloggen. Alle spaarpotten graveren wij gratis. Ik ben al klant bij Petit Merci.


Vandaag bestel morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts