vrijdag 28 december 2018

Interieur engelse stijl

Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. De grootste vacaturesite voor de bouw. Typisch Engelse woonstijl, gebaseerd op de klassieke, traditionele stijl van de Britse landhuizen.


Grote bloem- en damastpatronen.

Verlichting vooral in de vorm van tafellampen. Dit interieur oogt alsof het door de eeuwen heen zo. Stoere tweeds gecombineerd met klassieke ruiten en liefelijke bloemen. De Engelse verstaan de kunst om met een bijzondere mix van stoffen en materialen een onovertroffen sophisticated sfeer te maken.


Wij hebben alle ingrediënten in onze collectie om dat warme cottagegevoel te realiseren. Een Engels interieur adement warmte, harmonie en rust uit. De belangrijkste kenmerken van de Engelse stijl zijn luxe, degelijkheid en grootsheid.


In een landelijk interieur kan je de drukte van de dag vergeten.

Een aantal projecten met een Engels interieur kan je hier bekijken. Binnenkijken in interieur. In het hartje van de Vlaamse Ardennen vind je dit prachtige landhuis in Engelse stijl terug. De woning werd opgetrokken uit gerecupereerde materialen en is afgewerkt tot in het kleinste detail. Voor de inrichting werd gebruikgemaakt van antiek en ambachtelijke elementen die vervaardigd werden in het atelier van Lefèvre Interiors.


Een even belangrijk element van het interieur in de Engelse stijl is het gordijn van ramen - het moet weelderig zijn en versierd met borduurwerk, patronen of franjes. Er moet bijzondere aandacht worden besteed aan de keuze van stoffen. Een combinatie van duur materiaal en goedkoper, zoals fluweel met chintz of vlas met damast, is toegestaan. Engelse fauteuil met zeer luxe uitstraling en zachte zit.


Unieke bank met zeer diepe zitkussens gevuld met ganzenveren. Klassieke bank met tijdloos design. Oorfauteuil met hoge kwaliteit. Een klassiek interieur is een klasse apart.


Symmetrie, orde, harmonie en een rijke uitstraling zijn kenmerken voor deze stijl. Door gebruik van exclusieve stoffen, mooie en stijlvolle combinaties bewijst Country Lifestyle dat ook een klassieke stijl met de tijd kan mee gaan. Landelijk interieur in stadswoning. Wie aan landelijke interieurs denkt, komt meteen uit bij de clichés als de gezellige open haar de stoffen fauteuil, etc.


Maar wie een landelijk interieur met modernere frissere elementen (denk bvb. Aan de meer luchtigere Long Island stijl ) durft overwegen, kan het beste van twee werelden combineren.

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Bekijk alles met engelse stijl ! Voor een prachtige inrichting in Engelse stijl bent u bij ons aan het juiste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts