dinsdag 11 december 2018

Guldie hoevelaken

Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen.


Guldie hoevelaken

Guldie de verf- en behangwinkel is dé regiospecialist in verf en behang. Guldie levert vanuit alledrie de filialen vrijwel alle bekende -en minder bekende- verfmerken. Mengmachines van Sikkens en Sigma.


Hoevelaken Contactinformatie en assortimentsinformatie. Voor meer informatie kunt u. De expertrol die Guldie inneemt vinden wij erg waardevol. Bestuursleden zijn immers leken op het gebied van schilderwerk, dus het is fijn om samen te werken met een partij die écht verstand van zaken heeft en ons bedient met gedegen advies. En ook niet onbelangrijk: het personeel van Guldie is naast vakkundig ook erg vriendelijk! Gaat u zelf aan de slag met het schilderen of behangen van uw huis?


Bezorging gratis vanaf € 2- √ 30. Erkend Sikkens-specialist √ Eijffinger Premium dealer. De verf- en behangwinkel is verhuisd van de Oosterdorpstraat naar de voormalige Retourette. Qua oppervlak is de winkel er iets op achteruit gegaan, maar de ruimte is verrassend genoeg groter dan iedereen zou denken.


Wij werken met betrokken en bevlogen medewerkers die hun stinkende best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Met passie, vakmanschap en eersteklas materiaal. Bij Guldie straalt het enthousiasme ervan af. Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van Guldie. Met de filters kun je bekijken wanneer Guldie een koopzondag of koopavond in de buurt heeft.


Kies één van de vestigingen voor meer informatie over Guldie openingstijden, koopavonden en koopzondagen. De grootste Groene Bedrijvengids van Nederland. Guldie heeft een onderscheidend concept, zowel on- als offline. We may request cookies to be set on your device.


We use cookies to let us know when you visit our websites, how you interact with us, to enrich your user experience. Vind je droomhuis tijdens Open Huizen Dag. Hier was lange tijd het verfbedrijf van Guldie gevestigd. De naamswijziging heeft alles te maken met de overname van het bedrijf.


Guldie hoevelaken

Keuze kunt u hier maken uit een breed scala kleuren en materialen. Op deze manier kan er voor u een lijst worden gemaakt die uw schilderij doet schitteren. HOEVELAKEN – Guldie Colorstore is niet zomaar een winkel.


Het is dé plek voor inspiratie over de allerlaatste trends op het gebied van verf en behang. Je krijgt er kundig advies over alle leuke en minder leuke klussen die komen kijken bij het stofferen van je interieur. Want een foutje is makkelijk gemaakt, met alle gevolgen van dien voor het schilderwerk, weet ondernemer Adriaan Guldie inmiddels uit ervaring.


Guldie hoevelaken

Alles uit voorraad leverbaar, morgen bij je in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts