woensdag 5 december 2018

Ontspiegeld glas voor fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195!


Koop een Complete Bril bij Eye Wish en krijg een 2e bril Cadeau van één van onze Topmerken. Bekijk onze uitgebreide Topmerken Collectie. De Perfecte Bril voor elk moment. Leverbaar in enkel en tweezijdig ontspiegeld. Ontspiegeld glas fotolijst.


Dit glas is gewoon doorzichtig maar heeft door de speciale coating niet de spiegeling die bij normaal glas wel is. Voor zij die professioneel bezig zijn met het tentoonstellen of presenteren van voorwerpen, zodat die kunnen worden bestudeer bewonderd of gekocht, is die lichtreflectie meer dan vervelend. Het ontspiegeld effect wordt verkregen door het glas aan beide kanten te voorzien van een speciale coating, voor zowel een helder doorzicht van binnenuit als van buitenaf. Glas en Glas op maat, Glas voor schilderijen en spiegelglas spiegels. Vind nu jouw favoriete Glazen fotolijst.


Ontspiegeld glas voor fotolijst

Meer tijd voor elkaar en in huis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Maak van jouw huis jouw thuis. Specialistisch advies nodig?


De minimale prijs is: € -. Voor tweedehands producten kunnen we niet garanderen dat de fabrieksgarantie van toepassing is. Type fotolijst Wissellijst. Gewoon glas , ontspiegeld glas en museumglas. MUSEUMGLAS – CLEAR COLOR DENGLAS.


Bij gewoon ontspiegeld glas ontstaat er door behandeling van de oppervlakte met een zuur een onechte ontspiegeling. Alle fotolijsten vind je op beslist. Bij LIJSTENMAKERIJ ARNHEM hebben verschillende soorten glas voor in uw lijst: Regular lijst glas Het lijst glas , ook floatglas genoem is erg helder en minder groen dan normaal glas door een laag ijzergehalte.


Artglass Artglass ontspiegeld glas is het beste wat u uw kunstwerk kunt geven. Het is 1 lichtdoorlatend en UV-werend. Bij DQ Glasservice kunt u ontspiegeld glas kopen.


Ontspiegeld glas voor fotolijst

Wij hebben al meer dan jaar ervaring met het leveren en plaatsen van allerlei glazen producten en bieden verschillende soorten ontspiegeld glas aan. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld het perfecte ontspiegeld glas kopen voor uw fotolijst of kunstwerk. Dit type glas heeft geen isolerende werking maar is uitermate geschikt voor allerlei bewerkingen. Wanneer voor een inlijsting gewoon glas wordt gebruikt, is het altijd wat moeilijk het ingelijste voorwerp te zien, vanwege de schittering van weerspiegelde lichtbronnen in de omgeving. Dit ongemak verdwijnt wanneer men Glamatt gebruikt, een niet-schitterend glas dat wordt verkregen via een proces van glaswalsing.


Bovendien hebben wij voor ieder probleem een passende oplossing. Maatwerk leveren is vakwerk, en met onze aluminium wissellijsten weten wij iedere klant weer tevreden te stellen. Wie wissellijsten gaat kopen komt vaak bij de standaard aluminium kleur uit.


Ontspiegeld glas voor fotolijst

Voor veel mensen geeft dit een mooie en strakke uitstraling wat staat voor luxe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts