dinsdag 18 december 2018

Koopmans perkoleum zijdeglans

Dekkende en transparante verf. Koopmans Garant kwaliteitslak. Bestel voordelig online bij Azalp. Profiteer van de gedaalde prijzen! Alle kleuren en tinten bij Azalp. Voordeligste verf webshop.


Perkoleum Zijdeglans is een verf beits voor vrijwel alle gladgeschaafde en fijnbezaagde houtsoorten buiten. Te gebruiken op onder andere kozijnen, deuren, gevelbekleding, schuren, schuttingen en tuinhout. Daarnaast is Perkoleum ook uitermate geschikt om potdekselrabat, gietijzer, beton en baksteen te schilderen. In dekkend en transparant.


Bij de dekkende variant wordt de houtnerf volledig afgedekt door de verflaag. Anders is dit bij de transparante Perkoleum deze laat juist de houtnerf en houtstructuur zichtbaar. Dit product is zowel een grondlak als aflak in één. Geschikt voor de afwerking van vrijwel alle houtsoorten, buiten. Uitermate geschikt voor de toepasbaarheid als één-potsysteem op houtrijke objecten zoals houten topgevels, dakoverstekken, blokhutten, schuren en stacaravans.


Perkoleum is geschikt om te gebruiken voor houtwerk buiten, zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. Perkoleum zijdeglans is vochtregulerend en tegelijk waterafstoten heeft een sterk impregnerende werking. Daarna kunt u deze laag met perkoleum overschilderen.


Uiteraard bevat dit product ook een uv-filter. Zowel de dekkende als de transparante Perkoleum is verkrijgbaar in zoals glansals in zijdeglans. Alles direct leverbaar uit de ruime winkelvoorraad van. Tevens kan Perkoleum gebruikt worden als muurolie op steenachtige ondergronden.


Bescherm je huis, meubel of tuinhuisje met een mooie transparante zijdeglanzende beits. Deze zijdeglanzende beits vloeit mooi en trekt direct in het ruwe hout weg. Doordat hij transparant is blijf je de houtnerf zien maar krijg je wel een kleurtje aan het hout. Bij Naturepaintshop vóór uur bestel de volgende dag in huis. Deze beits is grondlak en aflak in één.


Leverbaar in alle kleuren. Je kunt de perkoleum bij ons bestellen op kleur gemengd. Een duurzaam elastische, oplosmiddelarme vochtregulerende zijdeglans verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Bekijk het product en meer informatie in. Eigenschappen van perkoleuvochtregulerend en waterafstotend een sterk impregnerende werking zeer.


Koopmans perkoleum zijdeglans

Bespaar tot wel via kiesproduct. Oplosmiddelarme, dekkende en transparante verfbeits in een kwaliteit voor vrijwel alle hou. Een zeer goede dekkende beits, genaamd Perkoleum. De beits is vochtregulerend en heeft een uitstekende dekking op verschillende houtsoorten zoals deuren en kozijnen, blokhuten. Maar er is nog een groot voordeel.


Je schildersklus voor binnen en buiten begint bij Verf De Jonge. Je koopt bij ons verf, beits en schildersbenodigdheden van topmerken, en die zijn altijd laag geprijsd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts