woensdag 19 december 2018

Kleuren pure & original

Kleuren pure & original

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Specialistisch advies nodig? Onze hand geverfde kleurenkaart is beschikbaar bij uw dealer.


Kleuren pure & original

Vullen deze kleuren elkaar aan of juist niet? Maakt deze kleur de kamer nu groter of kleiner? Hoe maak ik die landelijke of juist moderne sfeer met kleur en verf? Een goed gekozen kleur verrijkt de woning. Kies uit kalkverf, krijtverf of onze unieke betonlook verf.


Bezoek een van onze dealers. Eenvoudig Pure en Original Kleuren bestellen. Ook bij technische vragen helpen wij u graag. De kleuren zijn intens en krachtig. Een meer romige creme of poederige pastel kleur heb je nog nooit gezien.


Kleuren pure & original

Door speciale, fluweelpoederige en matte uitstraling gecombineerd met de volle diepe kleuren van de Classico krijtverf, geven uw woning een exclusieve uitstraling. Voorkom dan teleurstelling en doe je aankoop bij een dealer van ons, en laat geen andere verf inkleuren met onze kleuren. De kwaliteit, eigenschappen en uitstraling van onze verf wordt bepaald door zowel de basis, als de pigmenten. De verf is 1 mineraal en gekleurd met 1 natuurlijke en organische pigmenten, dus milieuvriendelijk. Leverbaar in vele kleuren en eenvoudig aan te brengen.


A-merken geselecteerd door dierenartsen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Wij mengen elke kleur in de gewenste. Schitterende kleuren en prachtige verfsoorten voor een unieke uitstraling. De verf wordt tot op de dag van vandaag nog steeds op de authentieke wijze gemaakt.


Alle kleuren zijn op handgeschilderde stalen te zien en ook de kleurenfolder is handgeschilderd. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf. Hierdoor kunnen kleuren mogelijk iets afwijken. Kleuren getoond op uw beeldscherm kunnen afwijken met de kleuren in werkelijkheid.


De eerste kleur uit de collectie is Caramel, deze kleur doet zich denken aan het moment wanneer de bladeren buiten beginnen te kleuren. Je weet dan dat de herfst is aangebroken want je verzamelt de bladeren en viert de start van het najaar. Bestelt u vandaag de verf? De kalkverf en krijtverf hebben een zeer hoog rendement.


Door de kleuring met natuurlijke pigmenten, ontstaat er een matte uitstraling. Alle kleuren matte krijtverf zijn te verkrijgen in een 1ml testpotje. Pure and Original kalkverf bestaat uit 1prachtige verfkleuren. Hiermee kunt u gemakkelijk de gewenste kleur (en) uitproberen op de desbetreffende muren.


Deze producten kunt u ook vinden op paint- pure. De tweede laag kan vervolgens zonder verdunning aangebracht worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts