woensdag 12 december 2018

Klok 60 cm

Klok 60 cm

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Klokken voor lage prijzen online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruim assortiment online bestellen! Ontdek ons unieke assortiment klokken.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Grote klokken zullen uw interieur compleet maken.


Kies dan voor een mooie grote wandklok, dit geeft een rustige maar toch volledige uitstraling van uw interieur. Alle klokken zijn voorzien van een quartz uurwerk en functioneren op een batterij. Uurwerk doet het niet meer, voor de handige klussert. Mooie klok karlsson cm. Cm, helaas klok en wijzers stuk, maar je kunt er een nieuw klokje met wijzers opzetten al.


Een wandklok doet de truc! Het aanbod op klokken -expert bestaat voor verreweg het grootste deel uit wandklokken. En dat is niet verwonderlijk. Voor een wandklok is namelijk altijd wel plek.


In iedere ruimte is wel een plekje te vinden om een klok aan de muur te hangen. Het is een prachtige decoratie, die ook nog eens praktisch is. In onze collectie vind je uitsluitend wandklokken van absolute topmerken, hierbij kun je denken aan de topmerken bij uitstek zoals Riverdale en By-Boo Daarnaast is ook onze eigen collectie bijzonder populair. Het voordeel van een klok aan de muur van bovenstaande merken is dat je altijd de juiste kwaliteit in huis haalt. Foto op klok 60cm Alu, Uw eigen foto op een klok.


Deze klok is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Indien uw foto niet het gehele klok bedekt zal de rest van de klok de grijze kleur van het aluminium houden. Upload en bewerk uw eigen foto hieronder. Je hebt de keuze uit mooie materialen en leuke ontwerpen. Met de zone collectie kun je kiezen uit verschillende ontwerpen en kleuren en creeër je.


Door zijn neutrale uiterlijk en uitstraling, staat de klok prachtig in ieder interieur. De klok is opengewerkt en heeft Romeinse cijfers. Hang de klok in de woonkamer, keuken of de slaapkamer en geniet van dit functionele én decoratieve accessoire! Deze minimalistische design klok van Zuiver is een echte Time Bandit! Wandklok Mitchel heeft een diameter van cm.


Klok 60 cm

De Time Bandit heeft een rustige, moderne uitstraling. Dat maakt deze klok juist bijzonder. Aan de andere kant zijn er ook houten industriële wandklokken met diepzwarte verf. Het lijkt daardoor een stalen klok of een deel met stalen en metalen onderdelen, terwijl je gebruik maakt van hout. Bestel op die manier een goedkope klok voor aan de muur, met de uitstraling van een stoer en robuust industrieel model.


Klok kopen Wil je een mooie klok kopen voor aan de muur? Bekijk dan bij Blokker het gevarieerde assortiment aan wandklokken. Met een klok kun je aan je huis een speelse touch geven door te kiezen voor een kleur die net buiten het interieur valt.


Q heeft een breed assortiment wandklokken, maar ook stationsklokken, wekkers en tafelklokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts