dinsdag 21 oktober 2014

Pasfoto fotolijstje

Uw Product is Altijd op Voorraad! Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Specialistisch advies nodig? Fotolijsten tot - voordeel! Portrait lijst geschikt voor pasfoto van 3.

Deze lijst is alleen geschikt om neer te zetten. Al deze lijsten zijn dus geschikt voor pasfoto formaten. Alle lijstjes voor dit pasfoto formaat zijn voorzien van een standaard. Lees hiervoor de omschrijving van elk product.


Verder zijn ze allemaal voorzien van echt glas. Muursticker in de vorm van een boom plus fotolijstjes Bij het bestellen van dit product ontvang je een set stickers waarmee je één van de muren van je huis kan versieren met een boom. Daarnaast zijn er enkele stickers in de vorm van fotolijstjes toegevoegd die je zelf naast en tussen de takken aan kan brengen.

Silver Plated pasfotolijstje. Zilverkleurige pasfoto fotolijstje voor pasfoto. Gifts Goodies verkoopt fotolijstjes en pasfotolijstjes, prachtige kleine lijstjes om een pasfoto ergens mooi neer te zetten.


Voor 22:bestel morgen in huis! Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen. Alles voor jou en je kindje!


Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Kies uit 1producten vanaf € 95. Info over fotolijstje voor pasfoto. Resultaten van zoekmachines! Verzilverd fotolijstje voor pasfoto.


Een lief klein lijstje, 8xcm. Geschikt dus voor die ene pasfoto die je altijd al wou inlijsten. Het lijstje kan alleen staan.

Uw fotolijst en fotolijsten in alle maten! Je koopt een mooie fotolijst maar dan begint het probleezoek daar maar eens een geschikte foto bij in het juiste formaat! Dat is niet alleen prachtig maar ook supermakkelijk!


De foto wordt geprint op professioneel fotopapier, zorgvuldig in de fotolijst geplaatst en voorzien van speciaal. Kleine fotolijstjes of een exacte afmeting voor je fotolijstje. Hier vindt u onze ruime en unieke collectie. Voor fotolijstjes met een kleine afmeting is het belangrijk dat de gewenste afmeting exact overeen komt met jouw foto. FOTOLIJSTEN OF EEN FOTOLIJST.


Bestel nu fotolijstje Oslo pasfoto online en direct een foto afdruk erbij. Wij zorgen dat deze op het juiste formaat afgedrukt en ingelijst wordt. Pasfoto fotolijsten filters. Maak je beeldje nog specialer door het fotolijstje er bij te bestellen.


Zo heb je een leuk beeldje en de foto`s van je kinderen op je bureau staan. De metalen beeldjes, ook wel moerenmannetjes genoem zijn gemaakt in originele Steelman kwaliteit, uitvoerig en zorgvuldig handgemaakt. De fotolijst bestaat uit twee houten lijsten waar mageneten tussen zijn bevestig waardoor je jouw foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Een eigentijds interieur verdient moderne fotolijsten aan de muur!


Of het nu gaat om een fotolijst voor de slaapkamer, woonkamer of werkkamer, wij hebben het. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het maken van allerlei soorten lijsten. Een mooie fotolijst in elke kleur en formaat, online bestellen. Een multi- fotolijst is een fotolijst voor meer dan één foto.


Multi-fotolijsten zijn een vrolijke én handige interieurdecoratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts