vrijdag 17 oktober 2014

Vintage tekstborden

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen. Kom gezellig naar de workshop en maak ze zelf!


Met gestanste letters en een finishing touch maak je je eigen handgemaakte tekstbord ! Tekstbord Always kiss me goodnight, always kiss me goodmorning!

Super leuk om jou locatie aan te kleden met deze tekstborden ! Maak mensen weg wijs op jullie bruiloft, of gebruik de borden om de locatie nog mooier te maken. Huur prijs € per dag ( per bord ). Extra huurdag: van de dagprijs. Laat in je aanvraag duidelijk weten om welk bord het gaat.


Veel nieuwe prachtige retro tekstborden van metaal en hout in een brocante look! Tekstborden kunnen onder het afdak, de keuken, in de kamer, badkamer, slaapkamer en toilet. Ze zijn natuurlijk ook erg leuk om met een passende tekst kado te geven!

Metalen Tekstborden koop je eenvoudig online bij bol. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet. Vintage wandborden Amerika USA. Weerspiegel je innerlijk in je interieur met een tekstbord met een spreuk die bij jou past.


Een tekstbord is een decoratieve plank of tegel met daarop een pakkende spreuk, quote of tekst. Alternatieven voor het tekstbord zijn het wandbord of –paneel. Tekstborden en tekstbordjes in brocante, industriële of vintage stijl met grappige, inspirerende, handige of leuke teksten. Bent u op zoek naar houten of metalen tekstborden ? Label E heeft inspirerende tekstborden met een boodschap. De borden zijn vintage afgewerkt.


Leuk om iemand cadeau te doen. Of het nu voor een vriendin is, of voor je vader of je zus? Voor iedere situatie is er wel een tekstbord te vinden.


U vindt aansprekende vintage tekstborden in onze groothandel. Deze kunt u voor uw zaak in grote getallen bestellen. Voor elke gelegenheid hebben we bijpassende borden.

Grote borden om een statement te maken en kleine bordjes als decoratieve hangers. Maak eenvoudig online uw account aan en bekijk het ruime assortiment tekstborden in onze. Stevig, robuust houten tekstbord gemaakt van pallethout. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Alle kasten, tafels, bureaus en wandsystemen zijn origineel.


Bekijk de collectie online of in onze winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts