vrijdag 10 oktober 2014

Meekleurend glas

Koop een Complete Bril bij Eye Wish en krijg een 2e bril Cadeau van één van onze Topmerken. Bekijk onze uitgebreide Topmerken Collectie. De Perfecte Bril voor elk moment. Kies uit de Nieuwste Collecties. Maak Eenvoudig een Afspraak Online.


Voor een Oogmeting of Controle.

Vind uw Winkel Snel en Eenvoudig. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. De nieuwste generatie meekleurende glazen reageren razendsnel op de lichtintensiteit en zijn nagenoeg helder als er geen bescherming nodig is. Ook best belangrijk: meekleurende glazen bieden uitstekende bescherming tegen uv-stralen, ook in de overgangsfase tussen zonneglas en helder glas. Meekleurende brillenglazen moeten effectief zijn en bovendien 1 UV-bescherming bieden.


Onze meekleurende glazen zijn aan de binnen en buitenkant standaard voorzien van coatings, namelijk een ontspiegelingscoating en een krasvaste coating. De ontspiegelingscoating, ook wel anti-reflectie coating genoem zorgt ervoor dat reflecties in de brillenglazen zo goed als verdwijnen. Dit betekent dat de lens donkerder wordt wanneer de zon erop schijnt en helderder wordt wanneer de omgeving donkerder wordt.


Het is niet mogelijk om meekleurende glazen te bestellen in randloze monturen.

De meekleurende glazen , net zoals de getinte glazen , zijn niet toepasbaar bij extra dunne glazen. U heeft de keuze tussen kleuren: grijs en bruin. Brillenbiedt u meekleurende glazen aan. Deze glazen hebben een amplitude van (klasse is getint) tot (klasse is getint en verzekert een goede bescherming tegen de zon). De fietsbril is niet alleen mooi maar beschermt je ogen ook tegen de zon en vliegjes in het voorjaar en de zomer.


Door beperkingen aan de techniek, zijn meekleurende glazen vooral geschikt voor plaatsen met een gematigd klimaat. Met meekleurende glazen heb je niet een aparte zonnebril nodig, of een clip-on zonnebril, die je ook weer ergens moet laten. Binnen zijn ze doorzichtig, buiten worden ze donkerder. Sommige meekleurende glazen reageren ook op zichtbaar licht en worden zelfs donkerder wanneer u achter een raam in de felle zon zit.


Normaal gesproken zijn ze beschikbaar in het bruin, grijs en grijsgroen. Het ene glas is het andere niet. Daarom heeft Pearle veel verschillende soorten glazen : enkelvoudig, multifocaal, leesbril, computerbril, autobril, nachtbril en zonnebril op sterkte. Samen bekijken we wat het beste past bij jouw ogen, wensen en dagelijks leven. Zoek naar meekleurende brillenglazen op de nieuwe KensaQ.


Een meekleurend glas wordt donkerder onder invloed van zonlicht. Buiten verandert de bril in seconden in een zonnebril van categorie 3. Binnen zwakt de tint in circa minuten af tot een lichte restkleur. Tijdens deze overgang ben je constant beschermd tegen UV-straling.


Binnen of op bewolkte dagen zijn de glazen niet te onderscheiden van “gewone” brillenglazen en als de zon zich laat zien, draagt u als bij toverslag plots een zonnebril in uw brilsterkte.

De glazen kleuren meer naarmate het licht intenser wordt en kunnen van vrijwel transparant in donkerbruin, donkergroen of donkergrijs veranderen. De brillenglazen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Met HOYA’s Sensity meekleurende glazen ziet u comfortabel in alle lichtomstandigheden, zonder telkens van bril te hoeven wisselen. Sensity- glazen kleuren buiten vrijwel onmiddellijk op en kleuren binnen snel weer terug tot uitzonderlijk heldere glazen.


Sport zonnebril met meekleurende glazen. Deze fotochromische brillenglazen kleuren namelijk mee met de licht omstandigheden. Fiets je bijvoorbeeld in het bos, dan kleuren de glazen licht.


Hierdoor heb je beter zicht. Zonwerend glas of warmtewerend glas is onderverdeeld in verschillende categorieën afhankelijk van de energie absorptie van het glas. Het zal u dan ook niet verbazen dat de gemiddelde prijzen per categorie kunnen verschillen. Afhankelijk van het type dat uw voorkeur heeft, betaalt u voor zonwerend glas vanaf euro per m2. Bril met meekleurende glazen Ik heb een bril met meekleurende glazen ,het probleem is dat de bril na jaar helemaal niet meer mee kleurt.


Volgens de firma Hans anders is dit normaal,daarom geven ze ook maar jaar garantie op de meekleuring. Zijn er mensen die hier ook ervaring mee hebben. Een Amerikaans bedrijf ontwikkelt ruiten die verkleuren bij warmte of kou zodat je energie kunt besparen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts