dinsdag 28 oktober 2014

Fotolijst plexiglas

In verschillende diktes kleuren leverbaar. Bestel nu een gratis sample voor uw project. Lage prijzen, alle Soorten en Maten. Ook bedrukking verzorgen wij graag.


De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd.

Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten? Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


De oplossing hiervoor zou zijn, het glas in een oude fotolijst vervangen door plexiglas. Of een nieuwe fotoframe maken, bestaande alleen uit plexiglas. Het wisselen van een foto is erg eenvoudig en binnen enkele seconden gedaan.

Plexiglas is namelijk uitermate geschikt voor deze toepassing. Bent u nog op zoek naar een goede manier om een leuke foto, een menu of een prijslijst in te kaderen? Dan zijn deze fotolijsten een goede oplossing.


Online kopen = gratis levering mogelijk. Mooie en lichtgewicht fotolijst met plexiglas. Erg handig in gebruik bij deze afmeting van x 1cm. Foto of poster is makkelijk in te lijsten, zonder gevaar van brekend glas ! Dit kader is uniek design door de brede profiel geeft dit een echte vleugje luxe.


Deze kunststof fotolijst is ideaal om posters of affiches mee te presenteren. De lijst is voorzien van plexiglas en heeft een profiel met een breedte van 1cm en een diepte van 5cm. Het plexiglas is langs beide kanten voorzien van folie die het glas tijdens transport tegen krassen beschermt. Deze folie is heel gemakkelijk te verwijderen.


Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.

Bevat verschillende fotolijstjes. Een nieuw product van De Lijsten Fabriek! Het eind resultaat is een schitterende lijst die overal fraai staat. We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties.


Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Een eenvoudige fotolijst (10xcm) in acryl die uw foto een mooie uitstraling geeft. Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen.


Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s. Kwaliteit zonder compromissen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts