dinsdag 21 oktober 2014

Kaarsen met afstandsbediening

Specialistisch advies nodig? Shop direct kaarsen online. Beslist de laagste prijzen. Kies uit 1producten vanaf € 95. Ruim assortiment online bestellen!


Kaarsen met afstandsbediening

Ze stralen warmte en echte gezelligheid uit. Ook met LED kaarsen haal je deze warmte in huis, want tegenwoordig zijn ze nauwelijks meer van echt te onderscheiden. LED kaarsen zijn bij Intratuin verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Een set van witte led kaarsen met afstandsbediening. De kaarsen werken op AAA-batterijen, excl.


Warm wit flikkerend licht. Deze warme witte kaarsen geven net als echte kaarsen een sfeervol effect en je kunt ze aan en uit zetten met de afstandsbediening. Het wordt altijd net iets gezelliger met deze LED kaarsen. Led- kaarsen gaan lang mee en verspreiden een net zo sfeervol licht als normale kaarsen.


Ook kunt u de kaarsen aan- of uitzetten en ze dimmen. Je kunt de led kaarsen gewoon vanuit je luie stoel bedienen want de kaarsen worden geleverd met een afstandsbediening. Op de kaarsen zit ook nog een timer waarmee je kunt instellen dat de kaarsen na uur of uur automatisch uit gaan. De EasyCandle kaars is voorzien van LED verlichting en een speciale kleurfilter, wat zorgt voor ècht mooi en natuurlijk licht. Dus geen koud wit of nep geel licht!


Easy Candle maakt gebruik van Natural Flickering Technologie voor een realistische flikkering: net als bij echte kaarsen. LED- kaarsen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.


Stelt u zich eens voor: u kunt met slechts één klik kaarsen tegelijk ontsteken, en dat ook nog. Bij een led kaars heb je geen echte vlam, maar het ziet er wel uit alsof de kaars een vlam heeft. Led kaarsen werken vaak op batterijen en kan je daardoor ook eenvoudig op veel plaatsen neerzetten. Met een led kaars heb je toch de sfeer van een kaars , maar heb je ook wat meer veiligheid in huis. Een mooi alternatief voor wat sfeer in je woonkamer.


Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Kaarsen met afstandsbediening

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore! Leuke kaarsenset met bewegende vlam Gemaakt van echte was, niet van echt te onderscheiden Alle kaarsen hebben een diameter van 7. Uyuni Afstandsbediening voor led- kaarsen : vergroten: Omschrijving Deze afstandsbediening van Uyuni is geschikt voor het aansturen van de led- kaarsen van dit merk.


Deze set bevat losse kerstkaarsen met LED-lampjes. De lampjes zijn voorzien van een klem met kogelgewricht om de kaars altijd rechtop te kunnen plaatsen. De afmeting van de kaarsen is circa 13cm. Deze prachtige led- kaarsen van echte was creëren in elke kamer een gezellige sfeer zonder enig brandgevaar.


Met deze kaarsen haalt u de sfeer in huis. Het leuke aan een kaars op batterijen zoals deze, is dat u sommige types kunt “besturen” met een afstandsbediening. Een led kaars met afstandsbediening is handig wanneer u op afstand de kleur van de kaars wilt veranderen of wanneer u in één keer meerdere kaarsen tegelijk wilt aanzetten. Ze worden echter ook geassocieerd met gevaar.


Adventskransen vatten gemakkelijk vlam. Kaarsen creëren een betoverende sfeer. Kinderen kunnen het effect van open vuur niet altijd goed inschatten.


LED kaarsenset Candle biedt een veilig en tegelijkertijd sfeervol alternatief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts