vrijdag 17 oktober 2014

Trimetal lak

Trimetal lak

Nu bestellen = morgen in huis! Uitgebreid assortiment Sigma verf. Schoonmaak artikelen vanaf €00. Inschrijven voor onze nieuwsbrief. Permaline Silicon 4SO is een oxidatief drogende, goed dekkende, zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van een met silicon gemodificeerde alkydhars geschikt voor 4. Permaline PU Satin is een oxidatief drogende, dekkende, krasvaste zijdeglans lakverf op basis van een met polyurethaan gemodificeerde alkydhars.


Voor elke job het juiste product. Wij zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat je de keuze hebt uit alle producten die je zoekt. Tevens geschikt ter voorkoming van doorbloeden van in water oplosbare vlekken.


Uiteraard kunnen we je ook daar goed over adviseren, zodat je de lak kiest die het best past bij de toepassing voor je voor ogen hebt. Trimetal Silvatane Classic kopen. Deze verf kan gebruikt worden op metaal en houtwerk met een duurzaam resultaat.


Geschikt voor binnen en buiten. Permaline Regulé is een oxidatief drogende, dekkende, vochtregulerende, zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van een gemodificeerde alkydhars. Permaline Silicon is een oxidatief drogende, goed dekkende, zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van een met silicon gemodificeerde alkydhars. Deze lak is watergedragen en heeft een uitstekende dekking. Daarnaast is deze huidvet-resistent, krasvast en zeer eenvoudig te verwerken.


Wilt u de deuren en kozijnen aan de buitenkant van het huis voorzien van een laklaag? Of het nu gaat om watergedragen of terpentine verdunbare lak. Bovendien is het een extra dekkende muurverf voor binnen, zodat je daar op een hoogwaardige manier gebruik van kunt maken.


We gaan er vanuit onze eigen voorraad voor je mee aan de slag, zodat je jouw bestelling snel in huis hebt. En bestel je voor minimaal €50? Alle schoonmaak artikelen va €00. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel.


Vóór 23:bestel morgen in huis! Langdurig glansbehoud door de hybride alkydhars en sterke UV-bescherming. Ook leverbaar in Sikkens verven. Dekkracht, verwerking, prijs zijn allemaal oké.


Trimetal lak

NL Bestel vandaag nog de verf voor. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Bekijk hier ons ruim aanbod aan de scherpste prijzen. Bestel eenvoudig je verf en houtbescherming voor binnen en buiten. Wij zijn erkend Sikkens Specialist en leveren al sinds jaar-en-dag kwaliteitsproducten.


Bij ons vindt u een breed asortiment aan producten voor zowel binnen- als buitengebruik en voor elk type ondergrond. Ze garanderen topkwaliteit waarmee je als vakman voor de dag kunt komen. Maar ook als goed geinformeerde doe-het-zelver is Trimtel zeer geschikt. Dan bent u bij verfspecialist Macaverf.


Wij zijn tot wel goedkoper dan andere DHZ-zaken in Nederland. Wees geen dief van eigen beurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts