vrijdag 10 oktober 2014

Kussensloop 60x40

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Gemaakt van OEKO-Tex Standaard 1Zijden Kwaliteit. Alle kussenslopen vind je op beslist. Bestel simpel jouw beddengoed online.


Kussenslopen koop je eenvoudig online bij bol. Deze kussenslopen van Damai zijn gemaakt van 1 kwalitatief hoogwaardige katoen, door deze zachte en ademende stof zijn de kussenslopen zacht voor de huid en goed vochtabsorberend. De kussenslopen hebben een extra brede instopstrook zodat ze perfect om de kussens passen. Damai kussenslopen zijn vele kleuren en verschillende afmetingen.


Op zoek naar een hoeslaken, kussensloop of laken? In ons assortiment vind je dit bedlinnen in diverse materialen, maten en kleuren. De hoeslakens zijn voorzien van elastiek rondom en aan de kussenslopen zit een handige sluiting. Het basis bedlinnen voor een comfortabele nachtrust!


Kussensloop 60x40

De afmetingen van de kussenslopen zijn afgestemd op de gebruikelijke maten van hoofdkussens in Nederland. Daarom vind je bij IKEA een ruime collectie hoeslakens in de maat 60xcm. Een fijne stof voor een sloop is katoen.


Dit materiaal is absorberen waardoor de stof niet plakkerig of vochtig aanvoelt. Aantrekkelijke aanbiedingen op kussenslopen. Zo betaal jij nooit te veel voor je nieuwe kussensloop. Zo kun je gemakkelijk switchen tussen verschillende looks in je slaapkamer. Zo heb je altijd een passende kussensloop bij je beddengoed.


Kussensloop 60x40

Ze vormen zich gemakkelijk om jouw kussen heen en blijven daarom altijd heel goed zitten. Met onze kussenslopen van katoen geef je je bed de uitstraling die jij wilt. En zo kies je zelf de sfeer van je slaapkamer. Check welke afmetingen je hoofdkussen heeft, zodat het kussensloop er goed omheen past. Het materiaal hangt af van je persoonlijke voorkeur.


Katoen ademt goe flanel is lekker warm en katoensatijn is heerlijk zacht en soepel. Deze kussensloop (60x) is verkrijgbaar in zes kleuren en matcht perfect met de dekbedovertrekken en hoeslakens van Louis Le Sec. Louis Le Sec helpt bij zindelijkheidstraining, ziekte en het voorkomen van allergische reactie.


Kussensloop 60x40

Als je bezig bent met het opnieuw inrichten van jouw slaapkamer, kan je al door kleine aanpassingen een groot verschil maken. Extra kussenslopen bestellen voor bij je favoriete dekbedovertrek? Ideaal als je vaak je kussenslopen wast! Combineer jouw dekbed met jouw favoriete kussensloop.


Variatie in je slaapkamer is slechts één klik verwijderd. Comfortabele en sfeervolle kussens en kussenovertrekken vind je bij IKEA van hoge kwaliteit en tegen lage prijzen. Je kunt online een kussensloop kopen, daar hoef je de deur niet voor uit. Kijk goed naar de verschillende dessins, kleuren en ontwerpen die er beschikbaar zijn.


Het is bijvoorbeeld een goed idee om kussenslopen in meerdere kleuren met elkaar te combineren. Het mooie van een kussensloop is dat zo’n klein beetje textiel kan zorgen voor een heel ander uiterlijk. Niet alleen van het kussen, maar ook van de rest van het interieur.


Een nieuwe kleur kan bijvoorbeeld heel veel impact hebben in de slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts