woensdag 15 oktober 2014

Privacy shades volvo v40

Het beste in Scandinavisch design. Ontdek de rijkelijk uitgeruste VPolar Editions. Uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. Zorgeloos genieten van uw Volvo.


Autozonwering voor de Volvo hebben we voor de meeste modellen leverbaar.

Niet alleen houd het de felle zon van de achterbank en kofferruimte, ook geeft het de auto een discreet uiterlijk. Het is eenvoudig te monteren met de bijgeleverde clips zonder boren of schroeven. Koop bij ons online uw zonneschermen voor uw Volvo ! Zonneschermen privacy shades volvo vachterdeuren. Volvo vzonneschermen voor de achterdeuren orgineel volvo.


Compleet met beugeltjes voor montage. Car Shades autozonwering voor de auto zijn gesneden op de exacte binnenmaat van. Geeft een discreet uiterlijk en privacy !

Het echte doel is uiteraard het weren van de zon. Door de gaatjes in het polydoek wordt het zonlicht gefilterd. Daarnaast wordt de inkijk in uw auto ook sterk verminderd.


Het meest ideale aan privacy shades is dat de ramen nog steeds open kunnen, ook wanneer de privacy shades zijn gemonteerd! Hoe moet ik privacy shades monteren? Zijn er meer mensen die last hebben van beslagen achter en zij ramen met privacy shades ? Sinds ik ze erop heb zitten heb ik hier in keer last van met die regenachtige weer! Zonder de shades had ik hier absoluut geen last van.


Een voordeel aan deze privacy shades is dat ze de uitstraling van uw auto niet onder doen, ze passen namelijk perfect bij uw auto. Van een afstandje lijkt het zelfs alsof uw auto getinte autoruiten heeft! Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor privacy shades , ze hebben namelijk meerdere doeleinden.


Bent u op zoek naar zonneschermen voor in de auto die de perfecte bescherming biedt tegen zonlicht, hitte en zelfs tegen insecten? Wilt u af van losse zonneschermen. De perfecte zonneschermen voor uw auto. Iedere set Private Shades bestaat uit pasklare zonneschermen voor de ruiten vanaf de B-stijl. De schermen hebben een perfekte pasvorm en kwaliteit.


We are the UK distributor of the car shades product.

In terms of quality, the product is already supplied to a number of major OEM companies including General Motors, Honda and Land Rover. Compared to Sonniboy the quality is very similar but the price is just much better! We wouldn’t offer any further discounted as the prices are already reduced. Koop en verkoop volvo privacy shades eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Voor al jouw auto accessoires! Online shoppen voor uw auto. Bosch Aerotwin), automatten, autohoezen, wieldoppen, autozonwering, zijwindschermen en nog veel meer!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts