vrijdag 17 oktober 2014

Behang wit met zwart

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Zwart - Wit behang online kopen?


Met zwart - wit fotobehang krijgt uw woon- of kantoorruimte een chique uitstraling.

De krachtige zwarte tint creëert een dramatisch effect, versterkt door het verfrissende wit. Zo zorgt de bekende combinatie toch voor verrassende interieureffecten. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online!


Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Behangexpert heeft een grote collectie zwart - wit behang. Online verkrijgbaar, snelle levering en de laagste prijs ! Met een zwart wit behang geef je je kamer een stijlvolle aankleding.

Er zijn diverse, heel verschillende fotobehangen verkrijgbaar in zwart wit , van landschappen tot steden. Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden. Let er wel op dat zwart wit op een scherm anders kan overkomen dan op een print. Met name behang van steden en architectuur kan uw woonkamer of kantoorruimte een stoere uitstraling geven zonder dat het te donker wordt. Als u van de scherpste prijs wil profiteren stuur ons dan de aanvraag met het nummer van het behang en het aantal rollen en wij doen.


Ben je op zoek naar wit behang om jouw interieur helemaal af te maken? Bij Behangwebshop vind je diverse soorten wit behang dat perfect aansluit bij jouw wensen. Filter eenvoudig verder aan de linkerkant binnen de categorie wit behang op bijvoorbeeld thema, merk of collectie. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. New York behang is erg populair voor op de muur en het Vlies fotobehang New York in zwart wit is een andere bestseller. Dit fotobehang heeft een retro-achtige uitstraling en laat je uitkijken over de stad New York. Een mooi en eenvoudig zwart wit behang met grote geïllustreerde bloemen.


Stijlvol en trendy fotobehang vind je bij Stories on the Wall.

Lilipinso behang met veertjes zwart wit. Vliesbehang behangen met pakje Perfax roze en behangroller. Brede streep met accentlijn 52cm x 10mtr € 72. Javascript is uitgeschakeld. Fotobehang met de hoofdkleuren zwart en wit.


Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Wellicht heeft u hier nog niet over nagedacht, maar met behang kunt u een hoop meer bereiken. Diverse kleuren, patronen en structuur kunt u eenvoudig en snel aanbrengen.


Glitter behang is voor in vrijwel iedere ruimte geschikt om te gebruiken. Hieronder vindt u een ruim assortiment met diverse soorten en kleuren welke u eenvoudig kunt bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts