vrijdag 24 oktober 2014

Houten alarmklok

Bespaar tot wel via kiesproduct. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Ruime keuze alarm klok op beslist.


Vergelijk hier alle aanbiedingen.

JAP Clocks AC1digitale wekker - Houten alarmklok - Datum dag en tijd - Beige. Met deze uiterst functionele digitale wekker kom je nooit meer te. Na ontvangst kan ik enkel zeggen dat het een mooi compact design heeft.


De klok heeft zowel een 12-uurs als een 24-uurs modus. De klok kan tevens via een USB-kabel voorzien worden van stroom. Houten wekker alarmklok met temperatuur en datum weergave. Deze functie kan naar wens worden aangepast.


De wekkerklok werkt zowel op stroom als op batterijen.

De USB stroomkabel kan op elk willekeurig adapter worden aangesloten. Unieke houten klok met wekkerfunctie en temperatuuraanduiding. De cijfers van deze klok schijnen door het hout heen, dit geeft een bijzonder effect.


Een alarmklok , of wekker, is niet weg te denken uit de slaapkamer! Ondanks het feit dat steeds meer mensen hun mobiele telefoon als wekker gebruiken, zie je in vrijwel elke slaapkamer ook een gewone wekker staan. Gebruik je ‘m niet om gewekt te worden, dan wel om ’s nachts in één oogopslag de tijd te kunnen zien!


Natuurlijk wil je dat je wekker je ‘s ochtends wakker maakt, maar het is ook fijn als dat op een beetje een stijlvolle manier gebeurd. Dit blok hout lijkt gewoon op een mooi woonaccessoire, maar in werkelijkheid is het een wekker. Deze houten wekker is daar heel goed in. Digitale wekker met temperatuur weergave van hout in diverse kleuren. Dit product werkt via een stroomvoeding of op batterijen.


Bestel je Houten LED Alarmklok gemakkelijk online. Het display van de digitale klok toont de tijd in 12- of uren. Daarnaast heb je ook de keuze om het aantal graden in Celsius of Fahrenheit weer te geven. De houten digitale wekker reageert op stembegeleiding en omgevingsgeluid.


Om te weten of uw telefoon QI geschikt is, kunt u op deze link klikken. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Verfraai uw omgeving met deze compacte en stijlvolle Houten Ontwerp LED wekker. Hij toont de tijd in 12-uurs en 24-uurs formaat en de temperatuur in Celsius en Fahrenheit. Dubbele voeding betekent dat u stroom via een USB-kabel of AAA batterijen kunt krijgen.


In deze mooieklok en wekker van Le Studio komen oud en nieuw op unieke wijze bij elkaar! Het witte hout maakt de alarmklok al tot een uniek product, maar de digitale tijd wordt ook nog eens prachtig weergegeven door middel van LED-verlichting. De tafelklok werkt op batterijen (niet meegeleverd) en zal je je bureau, kast of nachtkastje enorm.


Houten alarmklok - Datum dag en tijd. JAP AC3digitale wekker - Houten alarmklok - Met draadloze oplader - Qi charger - Datum en tijd - Zwart €37. Instelbare helderheid door de up knop ingedrukt te houden kun je helderheid standen instellen.


Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts