dinsdag 28 juni 2016

Sigmafix universal

Sigmafix universal

Voor 17:besteld is morgen in huis! Bekijk dan snel ons assortiment! Fixeermiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app Kijk hier hoe.


Let op: kijk goed naar de verhouding. In veel gevallen moet je dit product verdund gebruiken. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Dit voorstrijkmiddel gaat zuiging tegen en hecht uitstekend op onbehandeld steen, stucwerk en alle overige poreuze betonsoorten. Nivelleert de zuiging van sterk of.


Heb je nog één vraag over dit product of één van onze andere producten? Zeer ruim aanbod Sigma Verf. Voorstrijken voor het behangen vergemakkelijkt het plakken op zuigende ondergronden.


Sigmafix universal

Overschilderbaar met dispersieverven en terpentine verdunbare (muur)verven. Gebruik het product voor het voorstrijken van (onregelmatig) zuigende ondergronden en voor het fixeren van poederende restanten op poreuze ondergronden. Hierdoor zal de zuiging verminderen en kun je zonder problemen je muur voorzien van muurverf. Dit product zorgt ook voor een uitstekende hechting.


Toe te passen op zuigende en licht poederende ondergronden zowel binnen als buiten. Kan in de verhouding 1;verdund worden. Sigmafix is verkrijgbaar in jerrycans van 2. Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel.


Alle varianten Sigma Verf. Ongepigmenteerd watergedragen fixeer- en voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Vastzetten van poederende of krijtende verfresten op poreuze ondergronden. Voorkomt zuiging van de ondergronden en fixeerd poederende.


Gemakkelijk verwerkbaar Geurarm Fraaie afwerking Kleefvrij na : ca. Verdund (op normaal zuigende ondergronden) afhankelijk van de zuiging. Wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Watergedragen voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Hechting Sigmacryl Universal Matt hecht uitstekend op minerale ondergronden en op kwalitatief gelijkwaardige dispersiemuurverven. Geschikt voor het voorstrijken van.


De gegevens in dit blad zijn correct op de dag van uitgifte. Bestel goedkoop bij Goudverf. Groots assortiment Voorstrijkmiddel. Een primer en afdichtingsconcentraat, waterverdunbaar, op basis van acrylcopolymeren, voor intern en extern gebruik. Wordt bijvoorbeeld gebruikt voor verven of behang als een coating die de absorptie-eigenschappen van niet-geperforeerde oppervlakken, krijtende en stuivende substraten neutraliseert.


Sigmafix universal

Sigma Sigmacryl Universal Matt bestellen bij Verfgilde. Kleur en glans Melkachtig, droogt vrijwel kleurloos op Mat. Maar ook geschikt voor het fixeren van licht tot matig zuigende minerale ondergronden die licht poederen en voor het fixeren van te behangen ondergronden om het plakken op een sterk zuigende wand te vergemakkelijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts