woensdag 29 juni 2016

Wijzonol hoogglans 9010

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Voor 23:besteld = morgen in huis. Ruim assortiment hoogglans. Het is de ideale afwerking voor goed en hoogwaardig schilderwerk op je houten kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmering en dergelijke.


Deze aflak zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering.

De makkelijk verwerkbare verf is toepasbaar op bestaand schilderwerk en voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Ook op bestaand traditioneel schilderwerk (na reinigen en schuren). U vindt dit product in het assortiment van de Grote Schuur.


Geschikt voor binnen en buiten. Weet je wat hoogglans verf is? Hoogglans is een mooie afwerklaag die glimt en glad is en makkelijk te reinigen. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.


Pas deze zijdeglanslak toe als dekkende afwerking voor nieuw, onbehandeld hout en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal buiten. Dit product wordt ook wel dekkende beits genoemd en is dus ook geschikt voor het afwerken van tuinhuisjes, schuren, tuinmeubels en houten gevelbekleding.

Hierdoor zijn deze muurverven populair onder de kritische doe-het-zelvers. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Deze verf heeft een goede buitenduurzaamheid en garandeert een optimaal behoud van de glans.


Deze is geschikt voor al het houtwerk aan en rondom het huis. Deze lak is het gehele jaar te verwerken en heeft een uitstekende vloeiing. HOOGGLANS ACRYL wijzonol hoogglans acryl is een waterverdunbare verf voor binnen met een snelle droging. Alle tinten wit te mengen.


Mvg, Robin :) Verf Web Winkel. Bedankt voor je vraag Reni! Diepglanzende hoogglanslak heeft een lange levensduur en geeft een stijlvolle uitstraling op het schilderwerk. Hoogglanslak komt het best tot recht op een strak en egaal oppervlak. Dekkende lak met een diepglanzende hoogglans op basis van Alkydhars voor buiten.


Kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. Vloeit snel en gelijkmatig dicht. Ook toepasbaar over bestaand schilderwerk.


Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Keuze uit A-merken verf en dat tegen een voordelige prijs.

Op veel producten profiteer je bovendien van staffelkorting. Bestel je op een werkdag voor 16:en zijn de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts