vrijdag 10 juni 2016

Verkoelend hoofdkussen

Hoofdkussen voor een Buikslaper? Overtrekken, Hoeslakens en meer! Hard of zacht en in hoogte verstelbaar. Passend voor elk type slaper. Bestel ook online bij Leen Bakker.


Verkoelend hoofdkussen

Ruim Assortiment, Topkwaliteit! De BlueCell-Technology bestaat uit verkoelende microdeeltjes en zorgt voor een heerlijk verkoelend effect, geen stress en minder zweten in bed! Ook voelt het kussen lekker zacht en aan, zo ervaar je het ultieme slaapcomfort. Het hoofdkussen is gevuld met 1 polyester holle vezel. Het verkoelende gel oppervlak reageert op je lichaamstemperatuur, zo wordt overtollige warmte geabsorbeerd en creëert het hoofdkussen een natuurlijk koeleffect.


Dit hoofdkussen mag tijdens hete zomermaanden echt niet ontbreken in je slaapkamer. Op zoek naar een verkoelend kussen. Een te warm kussen zorgt er voor dat u geen goede nachtrust krijgt. Dit verkoelende kussen zorgt door zijn verkoelende dimensionale gel pads dat u s’nacht het hoof koel kan houden.


Verkoelend hoofdkussen

Houd het hoofd koel en fris met een visco gel koel kussen. Een heerlijk verkoelend hoofdkussen. Met een unieke combinatie van gel en visco-schuim. De verkoelende gel-laag houdt het hoofd altijd koel en fris.


Visco-schuim zorgt voor drukverlaging en goede ondersteuning. Ben je onzeker over de keuze van een kussen? Gebruik de kussenwijzer van Slaaptevreden voor passend kussen advies.


Ondersteuning en verkoeling! Aankoop: je kunt maximaal hoofdkussens per keer bestellen. Levering: binnen 5-werkdagen. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een track en trace code.


Het wordt niet opnieuw verzonden als het adres fout is. Dit kussen is gevuld met Aerelle Cool Night. Deze polyester holle vezels zijn licht van gewicht, hierdoor is het kussen lekker soepel.


Verkoelend hoofdkussen

Deze vezels hebben ook een verkoelende werking, hierdoor kan je heerlijk koel slapen de hele nacht. Ook is het hoofdkussen veerkrachtig en voelt het lekker zacht aan. Met dit kussen krijgen je hoofd en nek de perfecte ondersteuning.


Een echter aanrader is dit Dreamhouse Verkoelend-hoofdkussen. Dit polyester Dreamhouse Verkoelend-hoofdkussen heeft een vulgewicht van 8gram. Wil je een hoofdkussen kopen of bestellen en ben je benieuwd hoe dat in z’n werk gaat?


We maken het je graag gemakkelijk, je kunt de kussens online kopen. Je kunt een keuze maken uit de verschillende type kussens en de materialen die er beschikbaar zijn voor het hoofdkussen. Een Optimale Nachtrust met een Auping Kussen. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Gratis verzending en 24u levering!


Verschil tussen hoofdkussen en boxkussen Boxkussens zijn uitermate geschikt voor mensen met rug- en nekklachten. Een boxkussen heeft in tegenstelling tot een standaard hoofdkussen namelijk een opstaande ran welke het gat tussen je nek en hoofd perfect opvult. Vooral door rug- en zijslapers wordt een boxkussen altijd als prettig ervaren. Investeer dan in je nachtrust en haal dit verkoelende hoofdkussen in huis.


Zo kom je volgende keer dat de temperaturen de hoogte in schieten gewoon uitgerust voor de dag! Hiernaast stimuleert het kussen een comfortabele houding, want het kussen vormt zich helemaal naar uw lichaam en houding. Dit kan ervoor zorgen dat uw nek- of rugklachten verminderen of na verloop van tijd zelfs verdwijnen. Het unieke verkoelende hotel hoofdkussen blijft de hele nacht heerlijk koel. Het inslapen wordt daardoor vergemakkelijkt waardoor u heerlijk uitgerust wakker wordt.


Dit handige verkoelende kussen zorgt ervoor dat je altijd en overal lekker kunt slapen. Het kussen is geschikt voor zij- rug en buikslaper. Het werkt heel simpel, je hoeft het kussen enkel te vullen met water.


Hoe kouder het water, hoe koeler het kussen. Voor een extra verkoelend resultaat kun je het kussen ook nog in de koelkast plaatsen. Ontdek dit gel kussen met verkoelende laag van gel.


Dit koele hoofdkussen is geschikt voor zij- en rugslapers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts