donderdag 30 juni 2016

Kleine kussenslopen

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Alle kussenslopen vind je op beslist. Bestel simpel jouw beddengoed online.


De afmetingen van de kussenslopen zijn afgestemd op de gebruikelijke maten van hoofdkussens in Nederland. Daarom vind je bij IKEA een ruime collectie hoeslakens in de maat 60xcm.

Een fijne stof voor een sloop is katoen. Dit materiaal is absorberen waardoor de stof niet plakkerig of vochtig aanvoelt. Bedrukte kussensloop CLARISSE, bedrukt met kleine stippen voor een warme sfeer. Als je bezig bent met het opnieuw inrichten van jouw slaapkamer, kan je al door kleine aanpassingen een groot verschil maken.


Ons ruime assortiment bevat kussenslopen in vele verschillende kleuren en van uiteenlopende materialen. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol witte kussensloop , zachte satijnen kussenslopen of een losse kussensloop in een leuke trendkleur. Het mooie van een kussensloop is dat zo’n klein beetje textiel kan zorgen voor een heel ander uiterlijk.


Niet alleen van het kussen, maar ook van de rest van het interieur.

Een nieuwe kleur kan bijvoorbeeld heel veel impact hebben in de slaapkamer. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Met een aantal kleine kussens en kussenslopen op het bed zorg je ervoor dat er een stijlvol geheel ontstaat, net als in de betere hotels. Aan de andere kant vooral een kussensloop kopen die moet voorkomen dat het kussen zelf al het vocht en andere stoffen op dient te vangen?


Kijk goed naar de satijnen kussenslopen en de andere materialen. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Ontdek ons unieke assortiment kussenslopen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Maak van jouw huis jouw thuis. De illustraties, van de hand van de auteur zelf, zijn minstens zo bekend geworden als het boek zelf. Shop Calvin Klein kussenslopen online bij de Bijenkorf.


Gratis bezorging en retour. Het standaard formaat voor kussenslopen is 60×centimeter. Speciaal voor de kleiner uitvallende kussens bieden we ook het formaat 50×centimeter aan. Zoek je een kussensloop voor een klein kussen of juist voor een heel groot exemplaar?


Ook voor afwijkende maten of een kussensloop voor een nekrolkussen kun je bij ons terecht.

Kussensloop in katoen, Meiko LA REDOUTE INTERIEURS. De kussenhoezen in 80xkun je eenvoudig combineren met de andere maten die er beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld met een aantal kleinere hoezen, zodat je een speels geheel kunt creëren op de bank of op het bed. Speel met de grootte van de kussens, waarbij je de vulling kunt voorzien van een mooie hoes of een sloop.


Dit artikel heeft het kwaliteitskeurmerk 'Vertrouwen in textiel' (Ökotex). Een set van kussenslopen. Als u beddengoed koopt waar u uren per nacht op doorbrengt wilt u wel graag iets goeds.


Voor u als consument is dit lastig te bepalen, gelukkig kunnen wij als textiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts