donderdag 16 juni 2016

Airless wagner

Voor 22:bestel morgen in huis! Hoge kwaliteit verfspuiten met lange garantie voor een lage prijs. Profiteer ook en bespaar tot ! Zoek naar airless verfspuit op de nieuwe KensaQ.


Vraag vrijblijvend deskundig advies.

Airless , AirCoat of PlastCoat. De WAGNER range biedt u als professional de juiste verfspuit voor bijna elk materiaal. Wij staan garant voor kwaliteit en innovatie wanneer het gaat over perfecte coatings! Wil u graag muurverf, lak, gevelverf of zware materialen gebruiken?


Tevens door het grotere vermogen kunt u hiermee snel grote oppervlakten voorzien van alle soorten verf. Doordat u geen verfreservoir meetorst is werken met een airless verfspuit fysiek minder belastend. Verfspuitsystemen maken het eenvoudiger om muren en plafonds in het gehele huis te schilderen, maar ook om tafels, deuren en meubels te beschilderen.


Nieuwe nog nooit gebruikte wagner 250pro m airless spuitapparaat nieuw in ongeopende doos met toebehoren.

Ons grote gamma producten beantwoordt dus aan de noden van zowel fabrikanten, aannemers als doe-het-zelvers. Nu inclusief sproeier naar keuze. In ons assortiment hebben we verfspuiten van verschillende merken. Dit omdat elk merk zijn voordelen heeft maar natuurlijk ook nadelen.


Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Erkende Coach en Trainer Opleidingen: gedegen vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling.


Membran, Kolben, Auslassventil, Einlassventil oder Dichtungssatz beschädigt? Met een tankinhoud van liter kun je een behoorlijke tijd vooruit, of je hem nu vult met binnenmuurverf, lak, beits, vernis of afbijtmiddelen. One Tree Planted is op een missie om het voor iedereen eenvoudig te maken om het klimaat te helpen door bomen te planten. Daarom zijn we partner van One Tree Planted.


Help je mee om een bos te laten groeien? Hea, een revolutionair nieuwe techniek! Hea is het beste van alle technieken samen, dit betekent voor u. Bestel gemakkelijk en snel online.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Hij heeft een vermogen van 5watt waarmee je ook buiten- en gevelverf, mits goed verdund en met de juiste spuittip, aanbrengt.

Berg je filters maar op, want het systeem zuivert de verf zelf. Je hoeft dus geen filters meer te verwisselen. Dan is een Wagner verfspuitsysteem het ideale hulpmiddel. Ce nouveau pistolet airless est idéal pour appliquer un revêtement sur de grandes surfaces, sur des bâtiments très haut ou dans des parkings sous-terrain.


Sla wagner airless op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen. Volg wagner airless niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen. Voor alle schilderwerkzaamheden van de ervaren doe-het-zelver, serviceverlener en de ZZP-er die af en toe spuitprojecten heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts