woensdag 29 juni 2016

Vrolijke theepot

Bekijk Direct Ons Aanbod Online! Theepotten van alle merken op beslist. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Voor 15u bestel volgende werkdag geleverd!


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Dit lijkt veel, maar dat valt wel mee! Net als thee, vindt de theepot haar oorsprong in China. Is deze theepot te groot dan hebben we ook een vrolijke mok in deze lijn.


Pas in de 17e eeuw werd de theepot in Europa geïntroduceerd. Wil je meer weten over de theepot ? Of wellicht ben je op zoek naar een meer standaard formaat van 1l - 5l waar circa koppen uit worden gehaald. Naast de inhoud filter kun je ook nog aangeven welk materiaal je belangrijk vindt of wellicht een specifieke serviesstijl, zoals een japanse theepot.


Vrolijke theepot

Zo wist ik een wel heel vrolijke theepot op de kop te tikken en kocht ik een gebloemde blouse die perfect paste bij mijn haarkleur. Ik laat je graag een paar van mijn nieuwste kringloopvondsten zien. Blauwe theepot met paddenstoelen. Laat ik maar beginnen met mijn mooiste vondst: een knalblauwe theepot met paddenstoelen erop geschilderd. Pip studio Pip studio Blushing Birds theepot liter Blushing Birds theepot liter Blushing Birds theepot liter Een verse pot thee Geniet van een heerlijke pot thee, ingeschonken uit deze vrolijke theepot van Pip Studio.


De opvallende, bonte kleuren kenmerken de blonde kunst van de twee vriendinnen uit Amsterdaeen beetje naïef en erg vrolijk. De roze theepot is gemaakt van aardewerk en geschikt voor de vaatwasmachine. Kies dan voor een van onze tea for one setjes. Deze sets bestaan uit een kleine theepot met kopje en schotel. Deze zijn groot genoeg voor maximaal twee kopjes thee.


Vrolijke theepot

Deze kleurrijke éénpersoons theepotten met kopje zorgen voor een vrolijke uitstraling in de keuken en bij het ontbijt. Deze vrolijke theepot van het merk Blond Amsterdam komt uit de specials collectie. Het voordeel van keramiek is dat het weinig tot geen smaak afgeeft.


Hierdoor kun je optimaal genieten van een heerlijk kopje thee. Daarnaast zien de theepotten van Bredemeijer er ontzettend leuk uit en vrolijke ze het theemomentje nog eens extra op. Een gezellige, oudroze theepot met een kattengezichtje en oortjes als deksel.


Door deze theepot wordt het bijkletsen met vriendinnen nog gezelliger én lekkerder. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Designed for Living Designed for Living Webbing theepot Webbing theepot Webbing theepot Een vrolijke pot thee Met deze kleine theepot serveer je thee op een vrolijke manier. Gemaakt van hoogwaardig porselein. De Mok is aan beide zijden bedrukt met een theepot en heeft een kleine illustratie van een theezakje in de binnenkant.


De theepot heeft een inhoud van liter. This mug is made of porcelain and is dishwasser safe. The mug is printed on both sides with a teapot and has a little illustration of a teabag inside. Vrolijk gekleurde theepot bedrukt met grote slakken. Vrolijke Famkes rokje theepot roze A-lijn aantal.


De ingrediëntenlijn bestaat uit een theepot , mok, kom en een. Kleurrijke vrolijke theepot van het bekende merk Blond Amsterdam. Hun gedeelde passie voor vrolijk en kleurrijk servies groeide uit tot een bont en. Zoveel smaken in thee als in theepotten zullen we maar zeggen!


Een lekker kopje thee zet je zo. Benieuwd hoe je een lekker kopje thee kan zetten? Ga er nog een paar maken (even al onze onderzetters vervangen voor deze vrolijke theepot onderzetters).


Inmiddels is er ook al een azuurblauwe gehaakt, die te laat af was voor de foto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts