donderdag 9 juni 2016

Originele wanddecoratie

Ontwerp uw huis met bijpassende wandbekleding. Koop nu wanddecoratie voor uw huis. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. In de post van vandaag zullen we je laten zien dat er heel veel verschillende opties voor wanddecoratie zijn die verder gaan dan alleen verf of behang. Neem bijvoorbeeld het nieuwe bedrijf deJouwe.


Originele wanddecoratie

DeJouwe biedt originele wanddecoraties aan. Wat hun producten uniek maakt zijn de vormen die ze aanbieden. Niet altijd standaard vierkant of rechthoek. Maar bijvoorbeeld met hexagons (zeshoeken), cirkels en letters die zorgen voor een speels effect. Wij maken originele wanddecoraties met karakter, herkenbaarheid en kwaliteit.


What you see is what you get, in al zijn perfectie of juist met zijn onvolkomenheden. Dit zorgt voor een authentiek karakter én dat brengen wij graag terug in elk hedendaags interieur. Wat te doen met al die grote lege muren in huis? En met een zelfmaker hang je meteen iets heel persoonlijks aan de muur.


Wanddecoratie is een snelle oplossing voor een nieuwe look van de ruimte. We delen ideeën voor wanddecoratie. Bij Decoraza vind je een groot aanbod originele decoratie voor de muur zoals muurstickers, muurteksten, wandklokken en fotobehang. Ook voor speelse fotokaders en fotolijsten ben je aan het juiste adres. Snelle levering gegarandeerd!


Naast dat wij bij De Houttwist iedere dag druk bezig zijn met het maken van mooie en unieke meubelen, maken wij ook onze eigen wanddecoratie. Van leuke accessoires voor de kinderkamer tot design stukken in aan de muur in de woonkamer! Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten wanddecoratie die wij u kunnen bieden.


Originele wanddecoratie

Onder wanddecoratie verstaan we alle decoratieve accessoires die worden bevestigd aan de muur. Het assortiment bestaat uit tal van verschillende categorieën. Meest populair zijn toch wel de schilderijen, posters en muurstickers.


Maar tegenwoordig ook heel hip zijn letterbakken, tekstborden en wandpanelen. Onze passie bestaat uit het creëren van creatieve, unieke en betoverend mooie fotoproducten die perfect in ieder interieur passen. One Tree Planted“ en dus draag je met jouw bestellingen altijd een steentje bij.


Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Haal vandaag nog die design wanddecoratie in huis. WANDDECORATIE OUDE MEESTERS.


Rembrandt schilderde deze huwelijksportretten op 28-jarige leeftijd in opdracht van de gehuwden Marten Soolmans en Oopjen Coppit in Amsterdam. Deze wanddecoratie van de oude meester zorgt voor een klassiek statement in jouw interieur. Gewoon behangen is mooi, maar niet heel origineel.


Wat wel erg origineel is, is om figuren te snijden of te knippen uit behang. Je kunt behangfiguren kant en klaar kopen, maar het is natuurlijk nog cooler om je eigen creatie uit te tekenen en te knippen. Zo vonden wij onderstaande boom heel erg goed gelukt. Prijzen zijn inclusief BTW en brengen eventueel verzendkosten met zich mee.


Urban Cotton helpt uniek en creatief talent met de verkoop van betaalbare kunst via de Atelier Shop. In onze shop kan je diverse soorten wanddecoratie kopen zoals schilderijen, wandkleden, en fotografie. Alle producten heeft een gelimiteerde oplage. Sven aan de Muur”, is een webshop waar je unieke wanddecoratie kunt kopen voor bij jou aan de muur! Keuze uit vele materialen.


Originele wanddecoratie

Persoonlijke wanddecoratie of muurdecoratie maken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts