donderdag 9 juni 2016

Hk living plank

Kies uit 4producten vanaf € 95. Het geheim van een succesvolle kok? Heb je wat hulp nodig in de keuken? Deze keukenvriendjes helpen je. Haal vandaag nog die vloerkleden in huis.


Laat je inspireren door ons grote aanbod HKliving.

Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Global living with furniture and home accessories from HKliving. A Dutch brand with a raw and edgy feel.


Inspired by the past and given an eclectic twist. Ben je op zoek naar een HK Living broodplank? Dan ben je bij ons aan het goede adres.


HK Living is een Nederlands merk, opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen.

Het assortiment van HK Living bestaat uit een prachtige selectie van eigentijdse en originele producten. HKliving publishes a new catalogue with a wide range of new collection items once a year in August. Many basics and HKliving classics are in the collection for years! HKliving Wanddecoratie vind je op fonQ Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis Ook avondbezorging Shop de.


HK - living broodplank rond in de prachtige kleur nude. Het handvat is voorzien van een metalen ring met wit katoenen koord zodat de plank mooi kan worden opgehangen in de keuken. De ronde broodplank is gemaakt van witgeschilderd hout met een vintage afwerking.


Als je de plank echter omdraait, dan zie je de onbewerkte stoere en pure kant van de plank. De plank heeft dus twee totaal verschillende gezichten voor twee heel verschillende uitstralingen. Als dat niet vernieuwend is!


De HKliving shop is onderverdeeld in vijf subcategorieën, namelijk: verlichting, glas en keramierk, meubels, decoratie en textiel. Dit hebben wij gedaan om het zoeken tussen zó veel toffe items een stukje makkelijker te maken. Op voorraad ( ) € 7400. Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Het is Sale bij de Bijenkorf! Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels. Snij je brood erop, serveer er hapjes op of zet ze neer als decoratie.


Leuk met een vaasje of potje erop.

De set bestaat uit broodplanken in verschillende maten. Gemaakt van grof teakhout en voorzien van een leren bandje. Geef je huis wat fonQ met een HKliving Terrazzo Serveerplank Vóór 22:besteld?


Morgen in Huis BeCommerce Waarborg shop bij fonQ! De HK Living Broodplank Gerecycled.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts