dinsdag 7 juni 2016

Wave gordijn systeem

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vind wave gordijnen het nu op Kensaq. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Een wave -plooi gordijn hoeft niet veel duurder te zijn dan een traditioneel geplooid gordijn ! Voor een gemiddeld wave - plooi gordijn heeft u niet meer stof nodig dan b. Wil je een golvend gordijn ? Door een moderne manier van confectioneren ontstaat een volmaakte golfbeweging. De diepte van de golf kun je zelf bepalen. Met ringen bereik je een zelfde soort effect, maar zeker bij hoge ramen zijn de gordijnen vaak lastig te sluiten.


Creëer eenvoudig een mooie golf ( wave ) in uw gordijnen met wave gordijnrails en wave runners van het merk Interstil of Goelst. De runners en rails zijn geschikt voor iedere gordijnstof. De gordijnen glijden soepel en geruisloos over de rail, ook als die een gebogen vorm heeft.

Bij de wave gordijnen worden de gordijnen zo gemaakt dat er golven in de gordijnen komen. Eigenlijk zoals de gordijnen met ingeslagen ringen aan een gordijnroede hangen. Er wordt aan de bovenzijde van het gordijn waveband vastgezet en hierin worden haakjes ingestoken waarmee de diepte van de golven wordt bepaald. Bij wave gordijnen wordt er band aan de bovenzijde opgestikt. In dit band komen op vaste afstanden haakjes die vervolgens in de rail gaan.


In de rail zitten glijders die met een koordje aan elkaar vastzitten. Een gordijn wave plooi ontstaat dus pas door de combinatie van de glijders op koord en het juiste wave band. Dit wave band is er voor de runners van cm. Het aantal meters stof die u nodig heeft voor een wave -plooi gordijn hangt af van de volgende factoren: De hoogte en breedte maat van uw gordijn.


Wat voor soort stof u gaat gebruiken. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Nu is het zo dat wave gordijnen behoren tot de modernste gordijnen.


Het wave gordijn systeem bestaat uit een speciale rail, voorzien van glijders die aan elkaar gekoppeld zijn met een stukje koord van altijd dezelfde lengte. Door de precieze verdeling van de glijders wordt de stof van de uiteindelijke wave gordijnen in een gelijkmatige. Uiteraard is het mogelijk om merdere profielen te verbinden met behulp van de Interstil railverbinders. De Interstil Wheeft een profielafmeting van 32mm x 60mm. De railroede is gefbriceerd van hoogwaardig aluminium.


Een vouwgordijn systeem heeft de eigenschap sfeer en gezelligheid aan een ruimte te geven.

Vouwgordijnen zijn elegant en decoratief en helemaal van deze tijd! In dit artikel leggen we graag uit wat dit inhoud en hoe u hiermee uw voordeel kunt doen. Een trend op het gebied van raamdecoratie is. Het systeem is elegant en tegelijkertijd passend in elk interieur.


Het design zorgt ervoor dat de bevestiging niet zichtbaar is waardoor het Wprofiel nog beter tot zijn recht. Interstil heeft onderscheid gemaakt tussen de verschillende waveplooi-gordijnsystemen. Elk systeem heeft een ander cijfer of naam. Deze duiding geeft weer of het systeem geschikt is voor plafond- of wandmontage.


Hierdoor kunt u heel eenvoudig bepalen welke systemen in uw situatie van toepassing zijn. Een recht afgezoomd gordijn met mooie, identieke plooien? Met ons Flow- systeem is het mogelijk! Met Flow valt uw gordijn altijd in een gelijkmatige S-vormige plooi, ook als het gordijn gesloten is.


Met haken in gewone draaiglijders wordt het gordijn eenvoudig aan de Flow glijders vastgemaakt. Wave met Flow, de werking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts