vrijdag 17 juni 2016

Glitsa vloerlak

Glitsa Vloerlak prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Speciaal voor zachtere houtsoorten, zoals vuren en grenen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals white wash en black wash.


Het is een slijt- en krasvaste vloerlak die geschikt is voor bescherming van je zachthouten vloeren en kurkvloeren. De inhoudsmaat is liter. Bestel voordelig bij Verfwebwinkel. Vandaag besteld morgen in huis!


Naast de versterking met Polyurethaan bevat deze vloerlak de unieke Diamant Technologie. Dit maakt deze parketlak geschikt voor vloeren met een intensief gebruik. Geschikt voor houten vloeren die intensief worden belast.


Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en de lak waar je naar op zoek bent. Een mooie transparante lak voor een kras- en slijtvaste afwerking of in combinatie met een kleurbeits voor de kleur waar je naar zoekt. De levertijd van dit product bedraagt 2-werkdagen. GLITSA Vloerlak acryl eiglans white wash l. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Het biedt een goede bescherming voor hardhouten vloeren en (lamel)parket en is geschikt voor normaal gebruik. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of.


Glitsa vloerlak

Je hebt online de keuze uit een breed assortiment parketlakken. Het zijn twee van de merken hiervoor, net als Wijzonol en Trae Lyx. Wij adviseren je graag over de verschillende merken en de kwaliteit van de parketlak die je kunt verwachten. VLOERLAK glitsa vloerlak is een eiglanzende, professionele, hoogwaardige, kras- en slijtvaste aflak op basis van polyurethan dispersie voor een langdurige bescherming van zachthouten- en kurkvloeren.


Eiglanzende waterverdunbare vloerlak - Slijt-, kras- en stootvast - Voldoende elastisch om barstvorming te voorkomen - Minder milieubelasten geurarm en snel droog - Stofdroog na uur en overschilderbaar na 4. Te koop aangeboden: vol (onaangebroken) blik liter glitsa vloerlak in de kleur black wash. Je kunt kiezen uit vloerlak , parketlak of meubel lak. Het is een slijt-en kras vaste vloerlak die geschikt is voor bescherming van uw zachthouten vloeren en kurkvloeren. De oude lak (verdunbaar met spiritus) is niet meer verkrijgbaar. Daarna twee maal lakken met Vloerlak PU.


Glitsa vloerlak

Bij gebruik op een ondergrond dat al eerder is behandel de oude verflagen volledig verwijderen tot gaaf blank hout is verkregen en vervolgens behandelen als nieuw hout. Eerder met Vloerlak PU geverfd hout dat in een in een matige staat verkeert, eerst reinigen met P. Het is voldoende elastisch om barstvorming te voorkomen, minder milieubelasten geurarm en snel droog. Zo geeft de trappenlak een antislipafwerking en biedt de meubellak bescherming tegen koffie en huishoudmiddelen. Die mooie tafel die zoveel herinneringen oproept?


CetaBever POWERPAD inclusief vloerlak PowerPad zijdeglans kleurloos incl GRATIS spons -liter. Vloer lakken met Topp matte zweedse vloerlak. Topp vloerlak kunt u zeer eenvoudig aanbrengen met roller of kwast op onbewerkt hout maar ook op hout dat al met Moos Färg is geschilderd.


Topp vloerlak heeft een goede duurzaamheid en een goede weerstand tegen mechanische slijtage en veelgebruikte huishoudelijke schoonmaakmiddelen en wasmiddelen. Uiteindelijk heb ik lagen lak aangebracht zowel met kwast als roller. Conclusie: Zeer goede, robuuste fijne lak! Sneldrogende kleurloze zijdeglanzende waterverdunbare lak Stroef, slijt- en krasvast, water afstotend.


Deze lak is gewoon te koop bij de verf specialist en bouwmarkten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts