dinsdag 21 juni 2016

Blanke lak voor metaal

Koop Hout Lakken voor boten Online Laagste prijs in NL, Snel geleverd! Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak.


Haal vandaag nog die Striptangen in huis. Hoogglans blanke lak voor metaal met UV-bescherming.

Dankzij de krachtige UV-bescherming, vergeelt deze blanke lak niet en is deze metaal blanke lak bestand hoge temperaturen. Voor binnen ook op ijzerhoudende metalen toepasbaar. Zeer geschikt voor het aflakken of als tussenlak bij bladmetalen! Albrecht metaallak is sterker dan bijvoorbeeld schellak. K Metaal blanke lak met UV-filter.


Deze 2K metaal blanke lak is op basis van acrylhars en heeft een hoog vastestoffengehalte. MIPA CA 2K blanke lak kan direct gespoten worden op NE metalen (verzinkt ijzer, edelstaal, hard en zacht aluminium). Snelle levering en per stuk te bestellen!

Monocomponent vernis speciaal voor onmiddelijke grip op elk metaal Bescherming voor elk metaal tegen corrosie. Question,likes_count:0. Op zoek naar een Metaal Lak ? SprayMax 2K Clear Coat is een hoogglanzende komponenten blanke lak. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast.


Naast kasten kan je de transparante lakken bijvoorbeeld ook gebruiken voor tafels en trappen. Afhankelijk van de toepassing kies je voor verschillende glansgraden en de mate van kras- en stootvastheid. Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak.


Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Cellpack Krimpkous tot goedkoper. Voor harde houtsoorten en intensieve belasting.


Parketlak is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen.

Lak koop je eenvoudig online bij bol. Bent u op zoek naar de juiste blanke lak maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de lak of beits adviseren. Voor elke toepassing waar een transparant of kleurlak uiterlijk is gewenst, heeft Sikkens een geschikte blanke lak. Metaal lakken - met de stap- voor -stap-handleiding van HORNBACH! Handleiding met checklist voor materiaal en gereedschap.


Hammerite metaalvernis is speciaal ontwikkeld ter bescherming en verfraaiing van non ferro metaal. De vernis kan direct op metaal worden toegepast m. Een volgende laag na minuten, maar binnen uur, aanbrengen op de vorige laag. Voor het beste resultaat raden wij aan om twee lagen grondverf en twee lagen aflak verf met een verfkwast aan te brengen.


Speciaal voor metalen ondergronden hebben wij ook een metaallak in het assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts