maandag 20 juni 2016

Raamfolie met naam

Raamfolie met naam

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Betaal slechts € verzendkosten. De raamfolie wordt op maat gemaakt, diverse mogelijkheden qua lettertype, kleur e. Ontwerp online uw persoonlijke raamfolie en bestel direct met onze designmodule. Wil jij geen gebruik maken van een ‘ouderwets’ naambordje naast de voordeur of van een saai naamplaatje op de brievenbus?


Het is natuurlijk ook een optie om raamfolie met naam te laten maken. Wij kunnen de raambeplakking helemaal op maat maken, waardoor wij de raamfolie met naam kunnen leveren in een design dat bij jou past. Voor zowel bedrijven als particulieren. U kunt uw naam uit de raamfolie laten snijden. Of u kunt er voor kiezen om het te combineren.


Wij kunnen raamfolie met naam op maat maken voor ieder oppervlak. Zo kun je raamfolie voor je voordeur laten maken, ongeacht hoe groot de ruit in de deur is, maar bijvoorbeeld ook voor de ruit naast je voordeur. Ontwerp uw eigen unieke raamfolie. In uw eigen stijl, op de juiste maat. Raamfolie met naam maakt je entree een stuk persoonlijker.


Raamfolie met naam

Met onze online ontwerper. Of u nu meer privacy wilt of gewoon een vrolijke decoratie, met zelfklevende raamfolie kunt u alle kanten op. Uw ramen of spiegels zullen een prachtig zandstraaleffect krijgen.


Ook wel genoemd: glass etch folie, mat-etch folie, frosted folie, etched glass folie, melkglas folie of zandstraal effect raamfolie. De belangrijkste reden is natuurlijk wel het personaliseren van de woning. Niets is leuker dan een persoonlijke entree om gasten te verwelkomen! Je kunt dan ook kiezen voor een mooie raamfolie met naam voor de voordeur. Kies bij hoogte en breedte een hoger liggend getal.


Raamfolie met naam

In hoofdlijnen zijn er twee soorten raamfolie : zelfklevend raamfolie en statisch raamfolie. Het zelfklevende raamfolie hecht aan het raam middels een plaklaag. Het statische raamfolie bevat geen kleeflaag, dit folie hecht aan ramen door middel van een statische reactie. De meest gangbare raamfolie , is het folie met een breedte maat van 45.


Kies uit producten vanaf € 299. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Vandaag besteld = morgen in huis. Goedkoopste van Nederland!


Zo kies je er zelf voor of je een hele rol koopt, of dat je voor een kleiner formaat gaat welke beter bij uw wensen past. Je kunt gemakkelijk aangeven welke lengte en breedte u wenst via onze navigator. Mochten deze maten nu alsnog net niet bij uw wensen passen, dan kunt u altijd zelf nog de details eenvoudig bijwerken met een stanleymesje.


Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Wij snijden uw gewenste vorm of tekst uit duurzame raamfolie. Dit geeft het glas in uw voordeur een schitterend effect.


Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts