vrijdag 10 juni 2016

Gerritsma interieur assen

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Verken Assens vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen.


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Neem contact op of bezoek de showroom in Assen gratis parkeren voor de deur op eigen terrein.

In ons assortiment design verlichting vind je design vloerlampen, hanglampen, tafellampen tot wandlampen. U kunt hier een keuze maken uit Led lampen, halogeen lampen en gloeilampen van hoogwaardige kwaliteit. En meteen de prijzen, hoe prettig. Dit telefoonnummer, beschikbaar voor min, is geen nummer van de ontvanger, maar een nummer van een dienst die u zal doorverbinden met die persoon. Daarbij is gelet op kwaliteit, vormgeving en duurzaamheid.


Op zoek naar functionele kasten met een uniek design? Verkrijgbaar in exclusieve merken als Kettnaker, Piure en Team by Wellis. Denk hierbij aan kasten in alle soorten, zoals boekenkasten en tv kasten.

Daarnaast zijn er nog veel meer mooie producten te vinden in onze webshop en winkel. In zowel onze fysieke showroom als webshop verkopen we een ruim assortiment met design interieur en accessoires van vele bekende merken. De deskundige interieurstylisten helpen je zoal bij het kiezen van de beste verlichting etc.


Meubels open van maandag tot zondag. Op onze website zijn de meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren genoemd. Maar, heeft u iets dat niet op onze website staat vermeld neem dan gerust contact met ons op zodat wij u kunnen informeren of het wel of niet mogelijk is. Al meer dan jaar maken wij onze design kasten op Hollandse bodem.


Neem een kijkje in onze geschiedenis, ontmoet onze ontwerpers, inspirerende kastwanden en meer. U vind ons aan de Markt in Assen , achter Warenhuis Vanderveen in. Wat anderen zeggen Crafted in solid pine, this rustic table will be the stylish centre to your bustling home. Benieuwd naar de mogelijkheden? Label van den Berg collectie ,inspiratie.


Adresgegevens, beoordeling, review en recensie van gerritsmainterieur. Trade With Care Assen - Assen. Groothandel en handelsagent in het leveren van retail en eigen inkoop en verkoop op het gebied van woonaccessoires interieur en lifestyle.


Gerritsma-Interieur – Assen. Nog geen klant bij Ammarens Woondesign? In de begin jaren werden er vooral stoelen, tafels en kasten gerepareer en werden er ook kastjes, kapstokken in opdracht vervaardigd.

Voor particulier en bedrijf kunt u er terecht voor meubilair, verlichting, textiele raamaankleding, accessoires. Ondersteuning door een individueel plan van een interieur interieurarchitect behoort tot de mogelijkheden. Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Creativiteit en controle: de combinatie van die twee uitersten vormt de reikwijdte van onze opvatting van het vak architectuur.


Een discipline in dienst van u als opdrachtgever.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts