donderdag 30 juni 2016

Behang vlies

Behang vlies

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bestel jouw favoriete behangthema of kleur eenvoudig online. Wil je een mooi behang op je muren, maar wil je dit graag snel en eenvoudig voor elkaar hebben?


Dan kun je het beste vliesbehang kopen! Zo hoef je niet moeilijk te doen met een behangtafel, omdat de behanglijm direct op de muur gesmeerd kan worden. Dat is een handige manier om je muur mooi en egaal te behangen. Je hebt dus geen behangtafel meer nodig. Ook kun je vliesbehang eenvoudig in één keer verwijderen.


De rug van het behang is van vlies. Het draagt ook de naam snelbehang omdat het op een muur kan worden aangebracht zonder dat het moet ingelijmd worden of zonder enige wachttijd. Muurmode biedt een uitgebreide collectie vliesbehang met allerlei soorten foto´s zodat je iets passends voor ieder interieur kunt vinden.


Een fotobehang van vlies wordt zoals de naam al zegt gedrukt op vliesbehang. Het behang heeft een matte uitstraling. Verder is een groot voordeel dat het makkelijk te behangen is.


Het voordeel van dit materiaal is dat het sterk, scheurvast en licht afneembaar is met een zachte doek. Tijdens het aanbrengen van vlies behang wordt de muur ingesmeerd met lijm waardoor het behang eenvoudig en precies aangebracht kan worden. Een droge en vlakke muur zorgt voor het beste resultaat. Wanneer je een nieuw behang aan wilt brengen is het vlies behang op een zeer snelle manier te verwijderen. Iedereen kan er eenvoudig en snel mee werken en het zit vlug op je muur.


De lijm breng je namelijk aan op de muur en niet op het vliesbehang zelf. Wanner het op de muur zit kun je het overschilderen met muurverf in de kleur van jouw keuze. Dat komt omdat je bij het verwerken van vliesbehang niet het behang insmeert met lijm en dit laat weken, maar de muur inlijmt en het behang hier direct op plakt. Hierdoor is vliesbehang veel sterker dan papieren behang.


Omdat je vliesbehang op een muur kan aanbrengen zonder dat het moet worden ingelijm wordt het ook wel snelbehang genoemd. Info over de plaatsing, prijs en realisaties met vliespapier vind je hier. Vlies behang vindt u hier.


Behang vlies

Wilt u uw muur snel en strak behangen , dan kunt u kiezen voor fotobehang met een vliesrug. U hoeft het fotobehang dus niet eerst in te lijmen, waardoor u in korte tijd een mooi behangen muur heeft. Wij helpen je het juiste behang voor je project te vinden.


Eerst moet je beslissen of je het behang wilt overschilderen. In de HORNBACH Onlineshop vind je overschilderbaar vlies - en papierbehang met verschillende reliëfpatronen, 3D- behang , glasvezelbehangen glad schildersvlies en renovatievlies. Met overschilderbaar vlies geef je je ruimtes keer op keer een nieuwe look. Met het juiste advies en de gepaste behangbenodigdheden bekom je een strak, net en duurzaam eindresultaat.


Behang vlies

Daar heb je erg veel keuze in, zelfs als het gaat om het soort materiaal. Als het gaat om behang materiaal, dus waar het behang van gemaakt is, kan je kiezen tussen vlies ,- en vinylbehang. Om te weten wat de verschillen zijn tussen dit behang , leggen we graag uit wat vlies - en vinylbehang is. Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis.


De voordelen van vliesbehang zijn: Geen krimp, geen blazen, geen inweektij geen plaktafel nodig, dus zeer eenvoudig te verwerken. Bij vliesbehang wordt de muur ingelijmd i. Behangexpert verkoopt alle soorten. Uni en effen behang voordelig online bestellen. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit.


Mocht u dit bekend voorkomen, dan willen we u vragen of u wel eens van glasvezelbehang heeft gehoord. Deze soort behang is namelijk een stuk makkelijker aan te brengen dan gewoon behang. Dit is onder andere te danken aan de vezelstructuur die bij de productie van dit behang wordt gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts