donderdag 9 juni 2016

Vliegengordijn 250 hoog

Vliegengordijnen op beslist. Horren voor lage prijzen online. Altijd de beste deal voor jou. Alle topmerken voor de laagste prijs. Bestel nu online of bezoek onze fysieke winkel.


Vliegengordijn 250 hoog

Het beste kwaliteits vliegengordijn direct online te bestellen. Onze outlet vliegengordijnen zijn kant-en-klare gordijnen die uit voorraad leverbaar zijn. Scoor nu hoge korting op je favoriete vliegenhor of deurgordijn! Je kunt bij ons al een vliegengordijn bestellen vanaf € 95.


U kunt dit type wel makkelijk zelf inkorten door de slierten op maat te knippen met een schaar of tangetje. Doordat onze deurgordijnen gemaakt zijn van zwaar PVC materiaal is de effectiviteit om insecten buiten te houden hoog. De montage is zowel in als op het kozijn mogelijk en de deurgordijnen zijn gemakkelijk schoon te maken.


Ook verkopen we de vliegengordijn magneet. Dankzij de materiaaldikte van gram per mis dit vliegengordijn van hoge. Magneetgordijn zwart 2x 2cm. Kies voor een nieuwe, effectieve oplossing tegen vliegend ongedierte! Het magneetgordijn sluit automatisch als u, uw kinderen of uw huisdieren door het gordijn lopen door middel van de strategisch geplaatste magneten.


Vergelijk hier al onze vliegengordijnen ! Zoek in dit overzicht naar het vliegengordijn wat het beste bij uw wensen past. U kunt met de filteropties aan de linkerkant uw voorkeur selecteren. Kant-en-Klaar vliegengordijn , hoeft u niet meer in elkaar te zetten. Met een vliegengordijn houd je vliegen en andere vliegende insecten – zoals wespen, hommels en bijen – eenvoudig en op diervriendelijke wijze buiten de deur.


Vliegengordijn 250 hoog

Wij hebben voor elke deur het perfecte vliegengordijn. Bijvoorbeeld voor je achterdeur, schuifpui, keukendeur, balkondeur of caravandeur. Kun je geen categorie vinden met de maat die jij zoekt? We bieden namelijk ook speciale vliegengordijnen op maat aan. Bekijk de categorie vliegengordijn op maat en zie wat mogelijk is!


Bestel je een vliegengordijn met een standaard afmeting in onze webshop? Dan profiteer je van zeer snelle levering! Het voordeel hiervan is dat je deze niet als een deur open hoeft te doen maar er gewoon doorheen kan lopen.


Het gordijn valt vervolgens vanzelf weer op zijn plaats, zoals horlamellen. Wil je dat het vliegengordijn een nog betere werking heeft dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een magnetisch vliegengordijn. Het deurgordijn is gemaakt van hoogwaardig soft PVC materiaal en gaat daardoor zeer lang mee. De vliegengordijn PVC is gemakkelijk zelf in te korten naar de afmetingen van je deur. Bescherm uw huis op een decoratieve en.


Zo goed als nieuw Ophalen. De slierten geven een transparant effect, zijn nauw sluitenstrak,rechthangend naar beneden en hebben een lange levensduur. Dit vliegengordijn van model Alaska laat lekker veel licht door en is leverbaar op drie standaard deurmaten 100x2- 100x2en 100x2cm. Een bamboe vliegengordijn is niet enkel duurzaam, maar geeft een natuurlijke en rustieke look aan je interieur. Je kan kiezen voor een standaard bamboe vliegengordijn in verschillende maten, maar er zijn ook tal van geverfde bamboe vliegengordijnen.


KARWEI heeft een ruim en kwalitatief assortiment. Onze vliegengordijnen zijn duurzaam, effectief en ook nog eens decoratief. Het huis hoeft aan sfeer niets af te doen wanneer je besluit om een vliegengordijn te gebruiken.


Kies je favoriete kleur uit en bepaal of je bijvoorbeeld een kattenstaart vliegengordijnen of kralen vliegengordijnen wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts