vrijdag 24 juni 2016

Kussen memory foam

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Dit memory foam kussen van SleepMed is de perfecte oplossing tegen een vastzittende nek en schouders.


Heb jij vaker last van het wakker worden met enorme last van verkramping? Dan is dit 1 memory foam kussen een echte must-have!

Zo sta je pas echt uitgerust op en heb je genoeg energie voor de rest van de dag! Druk verlagende NASA-technologie. Dit kussen is ontwikkeld met behulp van de NASA-technologie. En doordat je gewicht over het kussen wordt verdeel ontspan je helemaal.


De speciale ventilatieband voorkomt dat je ligt te zweten. Dit speciale schuim, ook wel memory foam genoem werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart om de druk tijdens een lancering te verlichten. Memory foam kussen met 3D ventilatieband v. Tegenwoordig wordt het vanwege de vele voordelen ook gebruikt in de slaapindustrie.

Zorg voor een comfortabele slaaphouding voor je hoofd en nek met een van onze kussens van memoryfoam en polyetherschuim. Bekijk alle opties op IKEA. Ideaal om in huis te gebruiken of om mee te nemen naar het werk, vliegtuig, trein. Licht in gewicht, compact en heerlijk luxe velours hoes.


Heeft je hond last van gewrichtsklachten of artritis? Of wil je je hond gewoon wat extra comfort en stevigheid geven op zijn oude dag? Dan zijn onze orthopedische banken, kussen , matten en vetbedden de perfecte keuze.


Deze orthopedische ligplaatsen Zijn vaak voorzien met memory foam om de gewrichten van je hond te ontlasten tijdens het liggen. Altijd de beste deal voor jou! Verfraaien van uw huis met Kussens.


Ruim assortiment online bestellen! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Dit unieke kussen heeft een vulling van NASA traagschuim.

De orthopedische ontwikkeling met duurzaam memory foam ontlast spieren rondom de bekken en het taillegedeelte van de wervelkolom en zorgt voor volledige ontspanning. Het kniekussen is niet alleen te gebruiken als kussen tussen de knieën maar door het losmaken van de klittenband sluiting kan het kussen ook als beenkussen gebruikt worden. Door de ideale verdeling van het lichaamsgewicht draagt dit kussen bij aan een gezonde bloedsomloop en soepele spieren en gewrichten. Dat is verholpen met het memory foam kussen met 3d ventilatieband!


Door de goede ondersteuning aan de hoofd- en nekwervels is dit hoofdkussen zeer geschikt voor mensen met hoofd- en nekklachten. Is het kussen te dik bij het achterhoof dan buigt het hoofd te ver naar voren, met een te dun te ver naar achteren. Zijslapers met brede schouders hebben een dikker kussen nodig. Voor zijslapers is het extra belangrijk dat hun schouders niet op het kussen liggen, maar er tegenaan.


Het kussen begint dus boven de schouder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts