dinsdag 21 juni 2016

Oude kaasplank

Bekijk Ons Complete Aanbod! Grote collectie kaasplankjes vind je hier! Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Schitterende oude kaasplanken. Deze planken zijn na een lange periode te zijn gebruikt in een kaasopslag zeer mooi verouderd.

Tevens leveren wij beitsen en lakken van het merk Hermadix, deze beitsen en lakken zijn uitermaten geschikt om uw kaasplanken een nog mooiere look te geven en te beschermen. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en export van gebruikte kaasplanken , deze vaak oude planken zijn afkomstig uit fabrieken en pakhuizen. Onze kaasplanken zijn uitstekend geschikt voor het vervaardigen van o. Oude vuren kaasplanken , de afdrukken van de kaas kun je er zelfs nog op zien, Deze planken vloeren worden vast geschroefd in een ondervloer. Helaas zijn kaasplanken niet geschikt voor op vloerverwarming. De vloeren kunnen indien gewenst tegen een meerprijs van tevoren kant en klaar op kleur worden gebracht.


Met een oude kaasplank maak je unieke meubels en vaak met een industriële of landelijke twist. In het foto-album bovenaan deze pagina kan je alvast de nodige inspiratie op doen voor houten meubels op maat.

Waar komen oude kaasplanken vandaan? Houtvision haalt de oude kaasplanken bij boeren en kaaspakhuizen uit het hele land. Oud vintage antiek vallauris Frans kaas plateau kaasplank. Mooi oud antiek keramisch kaasplank kaasplateau uit frankrijk.


In goede vintage conditie, mist een chipje. Waar Komen Oude Kaasplanken Vandaan? Oude losse planken wandplank Eiken meranti kaasplank grenen. Mooie losse oude planken, kaasplanken , balken, wagonplanken. In diverse lengtes en breedtes.


De Oude Plank levert en monteert al meer dan jaar bijzondere oude houten vloeren door heel Nederland en zelfs ver daarbuiten. Van oud eiken houten vloeren, grenen of vuren vloerdelen tot oude gymzaal of visgraat vloeren. Afkomstig uit oude kastelen, pakhuizen, kloosters, kerken en zelfs oude treinstellen. Je eigen kaasplankje samenstellen. Wil je zelf een kaasplankje maken?


Vandaag leg ik uit hoe je je eigen kaasplankje kunt samenstellen. Een kaasplankje samenstellen is niet moeilijk, alleen is het handig als je even de basisregels weet. Vakkenkast Oude Kaasplanken.

Hieronder leggen we het verschil uit. Heb je het liever toch nog anders, kan dit ook! Wij hebben beslag weten te leggen op een unieke partij Oude Kaasplanken.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Oude (originele) kaasplanken bevatten altijd de afdruk van de kaas die erop heeft gelegen. Wanneer je dit niet wilt, zul je de planken goed moeten schuren. Hierdoor wordt de plank wat minder robuust.


Eigenzinnige Oude Kaasplanken. Voor deze salontafel hebben we gekozen voor een sloophout-soort van oude gebruikte Kaasplanken. Aan de kenmerkende ‘stempels’ kun je nog goed zien waar de kazen gelegen hebben.


Op elk van die planken hebben duizenden kazen te rijpen gelegen tot ze de juiste smaak hadden. Wij geloven dat deze verhalen niet verloren mogen gaan. Daarom zijn wij continu op zoek naar oud hout met een rijke geschiedenis. Van schuur tot treinwagon, van oude balken en vloerplanken tot meerpalen: wij verzamelen het beste hout en zorgen dat de geschiedenis van dit hout voort kan leven in mooie, nieuwe producten. Een goede kaasplank is een kunstwerk op zich.


De variatiemogelijkheden zijn onbeperkt, er is geen standaard kaasplank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts