vrijdag 17 juni 2016

Badkamer raam gordijn

Badkamer raam gordijn

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Alle merken raam gordijnen.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Dit gordijn heeft dan ook een gevouwen stof. Een badkamer raam kan perfect worden bekleed met een plisségordijn. Sommige keukens hebben een keukendeur, waarbij een gordijn uitkomst kan bieden voor privacy én isolatie.


Gordijnen in de keuken kunnen zowel mooi als praktisch zijn. Twijfel je over gordijnen in de badkamer ? Deze plisségordijnen zijn geschikt omdat de dunne stof van het gordijn snel opdroogt in een vochtige badkamer. Laat hem na het badderen wel even uithangen om te drogen. Een andere reden om te kiezen voor plisségordijnen als badkamer raambekleding, is het feit dat u de gordijnstof snel en eenvoudig kunt schoonmaken met een vochtige doek.


Zo voorkomt u aanslag en schimmelvorming op uw gordijnen. Onze tip: strijk na elke douchebeurt even met een doek over de gordijnen. Belangrijk is dan wel dat je badkamer niet al te vochtig is.


Kies ook voor een synthetische stof of een menging. Er zijn tegenwoordig allerlei fraaie synthetische stoffen die nauwelijks van natuurlijke stoffen te onderscheiden zijn. Ook shades zijn een goede optie wanneer je graag een gordijn wilt in je badkamer. Ik dacht dus eigenlijk aan gewone gordijnen.


Van stevige wasbare stof, enkele plooi. Zo’n gordijn kan deels dicht blijven als het raam open is en als het vies is of kleine plekjes krijgt was je ‘m gewoon. Misschien kan het wel in de droger ook. Mijn moeder had ook altijd een gewoon gordijn in de badkamer , herinner ik me. Lichtinval en privacy zijn beide belangrijk in de badkamer.


Met een plissé- of dupligordijn met de optie vrij pakket combineer je deze twee gemakkelijk. Kies wel een vochtbestendige stof. Laat je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden voor je badkamer. Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt. In dat geval is een hor handig, omdat u hiermee het raam in uw badkamer kan openzetten zonder dat er insecten naar binnen kunnen komen.


Badkamer raam gordijn

U heeft bij ons de keuze uit een groot aanbod horren. Zo kunt u kiezen voor een rolhor of raamhor. De rolhor heeft min of meer dezelfde werking als een rolgordijn, terwijl een raamhor werkt als een plisse gordijn. De versie met spankoorden wordt aan de boven en onderzijde bevestigd waardoor, zelfs als het raam in kantelstand staat, de stof netjes langt het raam loopt.


En zit jouw gewenste maat raambekleding er niet tussen? Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Eerder schreef ik over de mini make-over van onze badkamer , heb je deze gemist klik hier. Kies uit 2producten vanaf € 199.


Badkamer raam gordijn

Ik heb het in deze blog toen niet gehad over de raamdecoratie in deze ruimte. In onze badkamer zit een klein raam waar nu nog geen raambekleding voor hangt. Ook kunt u kiezen uit thuis, cafe en thuis textiel badkamer raam gordijn. En uit stroomden, afgedrukt en geborduurde badkamer raam gordijn.


En of badkamer raam gordijn klassieke , jacquard of moderne is. Ook dit gordijn is in twee stofsoorten te leveren, namelijk doorschijnend en verduisterend. Beide stofsoorten zijn in tien verschillende kleuren te bestellen.


Om ervoor te zorgen dat de door u uitgezochte raambekleding perfect in uw badkamer raam past, komen wij gratis uw kozijn opmeten. Je kunt hier allerlei kanten mee op. Onze raamdecoraties is verkrijgbaar in egale en zachte kleuren, maar ook in trendy en kleurrijke dessins.


Raamdecoratie is daarnaast ook nog eens erg praktisch. Zo regel je met een gordijn of een jaloezie eenvoudig de lichtinval in huis, en bepaal je zelf de hoeveelheid privacy die jij op dat moment prettig. Het verduisterende gordijn is gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer. De gordijnen lopen in nauwsluitende profielen zodat het daglicht effectief buiten wordt gehouden.


HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Er zijn verschillende systemen om je gordijnen of andere raamdecoratie op te hangen. Heb je een gordijn met gordijnhaken? Dan heb je daarvoor een gordijnrails nodig.


Bij Praxis kun je niet alleen de kaarsrechte rails kopen, maar ook verschillende gordijnbochten om je raambekleding precies op te hangen zoals jij wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts