maandag 13 juni 2016

Scandinavische stijl interieur

Kom in contact voor Gratis Interieuradvies! Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? De grootste vacaturesite voor de bouw. Deze grondstof is rijkelijk voorradig in Finlan Denemarken en Zweden.


Op deze pagina vind je wooninspiratie voor het inrichten of. Toch zie je veel textiel terug in deze interieurstijl.

Scandinavisch wonen in een Scandinavisch interieur. De dekentjes, kussens en vloerkleden die je ziet, zijn zorgvuldig uitgekozen en hebben zijn zowel functioneel als een uitstekende manier om meer gezelligheid in huis te brengen. Niet vreem want wie wil er nou geen licht, ruimtelijk en rustig huis? Deze woonstijl heeft een cleane, sobere uitstraling.


Op MakeOver is namelijk een enorme stroom design inspiratie te vinden binnen deze designstijl. Dan ben je bij Skandinavien aan het juiste adres. Weet jij eigenlijk wat jouw woonstijl is?


Hou je van strakke meubelen of gaat jouw hart sneller kloppen van een versleten, vintage kastje dat je op zolder bij je oma hebt gevonden?

Zorg ook qua kleurgebruik voor eenvoud en kies een lichte basiskleur met hooguit één of twee accentkleuren. Ga dan voor frisse pastellen in bijvoorbeeld groen, roze of blauw. Je ziet er veel wit, grijs en hout in terug.


Ik vind dit zelf een hele mooie interieur stijl en ik zou mijn huis graag op deze manier inrichten. Thuis wil je tot rust kunnen komen. Ga voor de complete look of mix ‘m juist met jouw eigen stijl. Voordat we er helemaal induiken, hebben we nog wat handige weetjes voor je.


En Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, staat bekend als “design hoofdstad van Europa”. In deze stad werd jaar geleden het woondecoratie merk Broste Copenhagen opgericht. Kun jij ook zo wegdromen bij die prachtige Zweedse en Noorse huizen? Ze maken gebruik van natuurlijke materialen, zoals blond hout en stoer leer.


Gecombineerd met houten vloeren en mooie designspullen. De stijl is sober en rustig maar alles behalve saai. Alaska meubels zijn een typisch voorbeeld van deze stroming. Voor een stoer effect ga je voor een kast in hoogglans wit.


Behoefte aan wat kleur in jouw strakke, witte interieur ? Kijk dan eens naar de zachte pasteltinten.

Geometrische vormen en patronen. Vaak gedurfde patronen die aan de rustige stijl juist even een vriendelijke sfeer geven. Dit artikel is geschreven door Daphne. Wit is altijd de basiskleur.


We hebben ontzettend veel keuze als het gaat om woondecoratie, wat al deze items gemeen hebben? Met de items uit onze collectie geef je jouw woning net dat beetje extra én maak je jouw interieur persoonlijk. Deze stijl kenmerkt zich met zachte contouren, rustige kleuren en natuurlijke materialen.


Benieuwd hoe jij met al die lichte kleuren toch een sfeervol interieur creëert? Je moet immers echt gek zijn op lichte of zelfs witte wanden, een lichte vloer en veel daglicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts