donderdag 16 juni 2016

Buffetkast eiken modern

Specialistisch advies nodig? Buffetkasten nú al vanaf € 1995! Alle kleuren buffetkasten online. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Bestel buffetkasten online. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Hier vind je wat jij zoekt!


Highboar buffetkast Anders wild eiken met zwart accenten. Het meubel heeft een stoere en warme uitstraling.

Er is een bijpassend TV-meubel en een dressoir leverbaar in hetzelfde strakke design. De meest verkochte kleuren zijn zuiver wit, ombergrijs, betongrijs en zwart. Maar ook metalen buffetkasten en teak kasten behoren tot ons assortiment. Of u nu een modern , klassiek of industrieel interieur heeft, u vindt bij ons de geschikte buffetkast. De Delta heeft een strakke vormgeving en is wit met eiken van kleur.


A-Meubel heeft een aantal prachtexemplaren voor u geselecteerd. De doorgaans vrij landelijke uitstraling van buffetkasten is bewaard gebleven in deze modellen die toch verbazingwekkend modern zijn. Door frisse kleuren en praktisch gebruik van deurtjes, lades en planken zijn de buffetkasten een genot voor het oog en erg handig. Van landelijke buffetkast tot moderne buffetkast.


Een buffetkast is een echte eye-catcher en een prachtig meubel om je mooiste servies, glaswerk of boeken in uit te stallen. Zo’n kast met glazen ruitjes is altijd stijlvol en misstaat in geen enkel soort interieur. Er zijn niet alleen landelijke buffetkasten zoals je misschien zou denken.


Verschillende stijlen buffetkasten. Omdat een buffetkast al een op zichzelf staand uniek meubelstuk is, hoeft deze ook zeker niet van dezelfde serie te zijn als de rest van je meubelen. Of je hele keukenblok is ook voorzien van grijs eiken of wit eiken fronten: daarmee zal deze buffetkast uitstekend tot zijn recht komen.

Zet er je allermooiste servies in en meer aanprijzing heeft het meubel niet nodig. Maar ook in een moderne en lichte woonkamer zal een buffetkast in deze tinten goed uitkomen en is het voor vele doeleinden te. Eijerkamp Collectie buffetkasten.


Deze staat stijlvol in uw eetkamer en is functioneel door de vele opbergmogelijkheden. Naast het presenteren van servies is het decoreren met accessoires zoals kaarsen, vazen en planten een must. Eikenhout: wie een eikenhouten buffetkast koopt, heeft een kast van hoge kwaliteit te pakken! Deze houtsoort is een sterk en hard hout wat wordt afgewerkt met olie of een soft touch lak, waarmee we de kleur van het eiken kunnen bepalen.


Teak: teak is een vettige hardhout uit Azië. Laat je door Homeinspireren! Kies uit producten vanaf € 699. Gratis bezorging op alle meubels! Bekijk de grote collectie meubels en koop direct je nieuwe meubels met snelle bezorging.


Deze ruime en praktische kast staat goed in elk modern interieur. Berg alles netjes op in buffertkast Delta. Achter de twee deurtjes is ruimte voor bijvoorbeeld glazen of servies. Onderin vind je vier ruime lades. Deze buffetkast heeft ruime deuren en grote laden, deze stoere buffetkasten is gemaakt uit massief eiken en verkrijgbaar in de warme kleur koffiebruin of modern pole grey.


We laten je (servies) niet vallen. Een buffetkast moet stevig zijn en daarom worden de meubels uit ons assortiment gebouwd van hoogwaardige materialen. De klassieker is natuurlijk gemaakt van hout. Voorbeelden van gebruikte houtsoorten zijn eiken , teak, beuken en grenen. De keuze van het meubel hangt af van jouw eisen.


Als je een grote eetkamer hebt, kan een groot meubel erg mooi staan. Bij Zitmaxx Wonen vind je altijd het meubel dat past bij jouw woonstijl. Van moderne buffetkasten tot brocante buffetkasten. Bekijk hier de mooiste en goedkoopste buffetkasten van Kastenreus.


Ruim aanbo scherpe prijzen en gratis levering vanaf €50! Hierdoor kunnen eiken meubelen in verschillende stijlen worden gemaakt en perfect geplaatst worden in zowel een modern als in een klassiek interieur. Eiken meubels passen met name goed in een landelijk interieur, waarbij warme en natuurlijke materialen een belangrijke rol spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts