woensdag 22 juni 2016

Vitra tafel

Stel je Vitra vragen aan onze interieurspecialisten. Bekijk Vitra Tafels , vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! Jouw nieuwe favoriete Vitra Tafel kopen? Bestel Vitra Tafels bij fonQ.


Kies uit producten vanaf € 2500. Vitra setzt die Kraft guten Designs ein, um die Qualität von Wohnräumen, Büros und öffentlichen Einrichtungen nachhaltig zu verbessern. Het ontwerpverhaal van de Eames Tables dateert van de jaren veertig, toen Charles en Ray Eames de eerste versies ontwikkelden van wat later het onderstel van de tafel werd. Een tafel die je kwijt kunt in een vergaderruimte, maar ook in de eet- of woonkamer goed tot zijn recht komt. Het tafelblad rust op de afgeschuinde poten die met elkaar zijn verbonden via een kruisbalk.


De bijzettafels van Vitra zijn prachtig en duurzaam én ze gaan een levenlang mee. Kurk, hout, metaal, we hebben Vitra bijzettafels in alle materialen. Vitra Akari is een unieke collectie verlichting die is ontworpen door Isamu Noguchi.


Vitra tafel

Pastoe Vitra Spectrum Gispen. Wij verkopen vintage design tafels maar ook banken , stoelen , fauteuils, kasten en verlichting van o. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Vitra Eames Segmented tafel , ron diameter 1cm.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Aangeboden originele vitra eames segmented tafel. Het frame is chroom, staanders zwart. Desktop wit met zwarte rand.


Vitra tafel

Deze tijdloze en nog altijd sterke stukken behoren ondertussen tot de klassiekers een term waarmee Vitra ontwerpen uit een ander tijdperk aanduidt die nu nog steeds in productie zijn en ons nog altijd kunnen raken en inspireren. Ontdek ons unieke assortiment tafels. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Vitra is een uniek merk dat het oude met het nieuwe weet te combineren.


Vitra heeft veel handige modellen zoals de zeer functionele Vitra Click klaptafel. Met deze tafel kan je zelf bepalen hoe groot de tafel moet zijn door meerdere tafels aan elkaar te klikken. Deze tafels zijn ook gemakkelijk in te klappen en door het stapelsysteem neemt de tafel weinig ruimte in beslag. Sommige Vitra meubels zijn echte klassiekers als het gaat om interieur design.


Laat je inspireren door Vitra , één van de meest bekende designer. De Vitra LTR salontafel is 3centimeter lang, 3centimeter breed en centimeter hoog. De tafel is te koop in de kleuren zwart, wit en gou met een onderstel gemaakt van verchroomd rondstaal. De gouden tafel heeft een oppervlak van bladgoud met een transparante coating.


Deze Eames tafels kunnen uitgevoerd worden in veel verschillende afmetingen en uitvoering en zijn daardoor breed toepasbaar, in zowel een kantooromgeving als thuis! De Vitra Plate tafel 240x1is ontworpen door Jasper Morrison. Bij de Vitra Plate tafel 240x1zijn meerdere tafelbladen mogelijk.


Je kunt kiezen voor MDF, glas of massief hout. Massief hout komt in drie mogelijkheden: naturel eiken, gerookt eiken of Amerikaanse notelaar. Deze bladen zijn geolied en millimeter dik.


Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Berden officieel Vitra dealer. Berden is officieel dealer van Vitra. We kunnen alle stoelen, tafels , accessoires en lampen leveren.


Wij staan graag voor u klaar. Vitra tafel met rond blad en chroome poten stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts