dinsdag 14 juni 2016

Slinger kinderkamer

Slinger kinderkamer

Grootste assortiment kinderkamers. Shop direct online op beslist. Kinderkamers voor lage prijzen. Altijd de beste deal voor jou. Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs. Kosteloos tot in de woning geleverd!


Slinger kinderkamer

Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Bekijk ons unieke assortiment slingers. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Met kinderkamer accessoires kleed je de kinderkamer of de babykamer aan en breng je sfeer in het kamertje. Slingers hebben altijd iets vrolijks en hoeven tegenwoordig niet meer alleen op verjaardagen opgehangen te worden. De slingers die CozyKidz in het assortiment heeft zijn speciaal ontworpen voor de kinderkamer en maken een standaard kinderkamer al snel gezellig.


Je kunt een hoekje, planken of kast makkelijk opfleuren met een vrolijk gekleurde. De kinderkamer opvrolijken? Koop of maak zelf één van deze leuke slingers ! Houten slingers voor de babykamer of kinderkamer.


Een mooie slinger maakt de babykamer of kinderkamer toch echt wel af! Alle houten slingers zijn in bovenstaande standaard samenstellingen te bestellen, maar kunnen ook zelf samengesteld worden waarbij de keuze voor de figuren en kleuren helemaal te mixen is naar jullie wensen. Mooie vlieger slinger van Roommate in de kleuren van het Circus thema. Een erg decoratieve slinger in de baby- en kinderkamer. Weer eens een keer wat anders in het kamertje van je kleintje.


Boerderijdieren slinger met van boven naar beneden een paar een koe, een haan, een varken en een schaap, onderaan hangt een belletje. Heel leuk in een kinderkamer ! Ruim assortiment mooie lichtslingers van o. Prinses Lillifee en piraten voor extra sfeer in de kinderkamer. Vroeger hingen er alleen slingers als je jarig was (tenminste bij mij thuis).


En nu mogen ze gelukkig altijd en overal hangen. Want slingers zijn een onwijs gezellige kinderkamer decoratie. Een (hele hoge) lege muur is niet saai meer als er een slinger hangt! Op de kinderkamer is het altijd feest.


Hang daarom de slingers op, aan het kinderbe of aan de muur. Bij elke beddengoed collectie, hebben we een bijpassende slinger. Heb je nog een plekje vrij op een muur in de kinderkamer ? Met muurstickers kun je een heleboel kanten op. Met accessoires die met zorg uitgekozen zijn, maak je een kamer compleet.


Vergelijk kinderkamer meubels. Je kan kiezen voor een papieren slinger met illustratie erop, een gehaakte slinger een kant en klare of een zelfgemaakte slinger. Hippe slingers voor de kinderkamer met verschillende figuurtjes in de trendkleuren. Je zocht naar: kinderkamer slinger ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Een toffe bergen slinger voor in de baby- of kinderkamer ! De bergen slinger is gemaakt van grijs gemêleerd vilt en heeft mintgroene vilten toppen.


Slinger kinderkamer

De slinger staat leuk aan de muur bij bijvoorbeeld het ledikantje of het kinderbed. Aan de handgemaakte slinger zitten bergjes van 10cm hoog. Feest of niet een slinger kan altijd en helemaal in de kinderkamer. Een saaie witte muur, een eenvoudige kast of boven een ledikantje met een blije slinger wordt het meteen een vrolijke boel. De vlaggenlijn is ‘old school’ en altijd goe te koop in de mooiste kleurtjes, materialen en prints.


De lengte van de slinger is meter. Wilt u op verzoek een andere kleurensamenstelling? De slingers staan prachtig aan een muur, maar kunnen ook gebruikt worden voor het versieren van bijvoorbeeld een tipi of speeltent.


Let op: het betreft een DIY set. Deze decoratieslingers kun je bijvoorbeeld op een leuke plek in je huis ophangen zodat je er iedere dag weer vrolijk van wordt. De mooiste slingers en vlaggelijnen van Engel. Meri Meri en Bloomingville brengen je alvast in de stemming. Denk spiegels, groeimeters, dromenvangers, wandplankjes,.


Kleine tip: laat de kids mee kiezen. Zo voelen ze zich meteen thuis in hun kamertje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts