woensdag 29 juni 2016

Plantenbak wieltjes

Alle plantenbakken vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Bloembakken online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Helaas zijn ze vaak moeilijk te verplaatsen. Sommige plantenbakken zijn zelfs bijna niet te tillen.

Maar, daar is een oplossing voor: de plantentrolley. Een plantentrolley is een verrijdbaar plateau voor plantenbakken zodat je deze makkelijk kan verplaatsen. Zo spaar jij je rug en kun je de betreffende plantenbak wel van zijn plek krijgen. Daarnaast maakt het schoonmaken ook een stuk eenvoudiger!


Er zijn veel verschillende vormen, maten en kleuren verrijdbare plantenbakken en bloempotten. Op de wielen zit geen rem, want je kan er nadat de plantenbak gevuld is niet meer bij met je vingers. Omdat de wielen geen rem hebben moet je rekening houden met de plaats waar de plantenbak komt te staan, de hoogte van de plantenbak en de hoogte van de beplanting. De plantenbak heeft een literinhoud van ongeveer liter, en biedt plek aan meerdere planten.


Ik zoek wieltjes met de mogelijkheid dat de metalen poten er in passen. Verrijdbare plantenbakken in de horeca. Zeker in de horeca is sfeer en groen belangrijk.


Een sfeervol terras bij uw cafe of restaurant werkt omzetverhogend. Ook hier zijn plantenbakken met wielen een uitkomst. Binnen een handomdraai deelt u uw terras opnieuw in. Handig bij een feest of evenement.


De keuze in materialen en vormen is zeer gevarieerd.

Mooie grote plantenbakken van steigerhout op wielen. Nieuwe planten bakken van mooi steigerhout , we hebben het laten maken , maar helaas is het niet de goede maat ! Een verticale plantenbak is momenteel heel trendy. Houten trolly vierkant plastic wieltjes haalt u in huis voor een scherpe prijs! Denk eraan: het motief, kleur en vorm van dit product kan verschillen van de foto!


Het gaat om artikel, tenzij anders. Voor de gezamenlijke voortuin in Zoetermeer heeft Tom een handig trucje bedacht. Hij maakt verrijdbare plantenbakken , met wieltjes eronder.


Mochten de buren hun delen van de tuin toch even willen scheiden, dan zetten ze gewoon de plantenbakken in het midden. Een plantenonderzetter op wieltjes slaat twee vliegen in één klap: de bak staat hoger waardoor water goed weg kan, en de houten plantenbak is makkelijk verplaatsbaar. Ideaal voor de zwaardere of grotere houten plantenbakken.


Het voordeel van de plantenbak hout buiten is dat deze zowel warmte als vorst kan. Zelf groenten en kruiden telen kan al op een heel klein plekje en u hoeft er niet eens rugpijn aan over te houden. Plantenbak hout buiten neerzetten. In de tuincentra vindt u tegenwoordig namelijk niet. Bij grotere maten plantenbakken is de kans groot dat door het gewicht van de inhoud de wieltjes afbreken.


Kleinere maten vierkante plantenbakken met wieltjes kan je over kleine afstanden voorzichtig verplaatsen. Ook is het mogelijk om de plantenbak in hoogte te laten inkorten of een plantenbak te bestellen zonder bodem. Een gemiddelde polyester plantenbak van 1bij 1centimeter en centimeter diep heeft een gewicht van slechts kilo. Polyester is zo licht als een veertje. Gelukkig hoef je niet bang te zijn dat deze luxe plantenbakken snel gestolen worden.


Eenmaal gevuld met potgrond zijn de polyester plantenbakken loodzwaar. Voor ronde potten maar ook voor vierkante potten. En als een bloempot of plantenbak erg zwaar is, kan je planten onderzetters met wieltjes gebruiken. Wil je meer informatie over onze planten onderzetters en de meest geschikte onderzetters voor jouw bloempotten?


In plantenbakken en bloembakken kun je leuk planten combineren. Geef een goede bodem aan je plantenbak. Een hoge plantenbak kun je eerst opvullen met hydrokorrels, dit bespaart je aarde! Combineer verschillende soorten planten met verschillende hoogtes of vul je bloembak juist geheel met mooie bloeiers.


Een andere afmeting steigerhouten bloembak is mogelijk of we kunnen wielen monteren. Vraag naar de mogelijkheden. Betonnen plantenbakken worden vaak gekocht voor een moderne stijl in de tuin, maar je kan kiezen uit allerlei materialen en vormen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts