vrijdag 10 juni 2016

Parketwas vloeibaar

Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Zo is uw vloer beschermd tegen vuil en vlekken en zorgt de toplaag voor anti-slip. Deze parketwas zorgt voor een mooie glans na de behandeling.


De natuurlijke structuur van het hout wordt verdiept en zorgt voor bescherming tegen vuil en vlekken. Deze bruynzeel parketwas bevat een anti-slip bestanddeel.

Indien nodig kunt u oude waslagen verwijderen met de bruynzeel. Voor bescherming van ongelakte (geïmpregneerde) houten vloeren. Met anti-slip bestanddelen. Voor uur bestel morgen in huis!


Beschermlaag voor ongelakte houten vloeren tegen vuil en vlekken. Neutral Vloeibaar Wasmiddel Fijnwas Neutral parfumvrije wasmiddelen zijn effectief tegen vuil en vlekken en is ook mild voor de huid. Als jij of een van je gezinsleden last hebben van een gevoelige huid is Neutral perfect voor jouw was. Neutral Fijnwas is namelijk speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van jou en je gezin.


Er kan ook gewerkt worden met de borstel of een vod.

Na droging, opblinken met een boenblok en droge, pluisvrije doek. Uw vloer behandeld met parketwas kunt u ongeveer een keer per jaar onderhouden met vloeibare boenwas. De in de technische ˜ che aangegeven gebruiksaanwijzing is opgesteld na de nodige testen en jarenlange ervaring. Bescherm uw parket of houten vloer met parketwas van Borma Wachs!


Vloeibare parket was is bedoeld voor het onderhoud van uw parketvloer. Hg Vloeibare Was Naturel 1L - Toepassing: Voedt en bescherm, met HG vloeibare was naturel (product 65), parket en houten vloeren zonder dat deze gaan plakken of kleven - De was met authentieke eigenschappen en uitstraling, verdiept de kleur en de houtstructuur van de vloer - De was is eenvoudig aan te brengen - liter was is goed voor ca 25. Onderhoud voor uw houten vloeren of parketvloer is noodzakelijk als u deze mooi wilt houden.


Wij voorzien u graag van het juiste onderhoudsadvies. Uiteraard hebben wij ook een vloeibare was en een wasreiniger van het huismerk: allesvoorUWvloer. Wij helpen u graag om uw houten vloer mooi te maken en mooi te houden.


Deze vloeibare parketwas van Fabel voedt, geeft glans en geeft je parket, plankenvloer en trappen een nieuw leven. Bekijk onze speciale acties. Wij bieden complete renovatie en opbouw pakketen aan voor je woning. Parketwas - Parwachs vloeibaar v. Turnkey je woning opleveren? Speciaal voor het onderhouden van met.


Vloerreiniging doe je met Praxis. Traditioneel gemaakte boenwas op basis.

Kies uit verschillende HG producten of andere handige artikelen. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Ecolab Sigella, vloeibare was voor onverzegeld parket. Nieuwegein of online bestellen. De liter vloeibare parketwas is van zeer goede kwaliteit.


De vloeibare parketwas is plaatselijk te gebruiken zonder glans en kleur verschil. De van uitstekende kwaliteit vloeibare parketwas draagt bij aan het in stand houden van de slijtlaag. Om uw vloer zo mooi mogelijk te houden, hebben we de speciaal onderhoud voor elk type vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts