woensdag 8 juni 2016

Vinyl muurbekleding

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. De mogelijkheden van Vescoms collectie wandbekleding zijn onbegrensd! Er is keuze uit ruim 1dessins die verkrijgbaar zijn in meer dan 2. Ga dan voor een ander soort vinyl wandbekleding: muurstickers.


Met vinyl behang zoals een muursticker creëer je een persoonlijk tafereel en een verrassende eyecatcher naast jouw andere wandobjecten zoals klokken of hippe wandkasten.

Met dit behang van kunstvezel blaas je jouw huis even veel nieuw leven in als een volledige muur met vinylbehang. Bekijk en bestel direct online. PVC muurbekleding is ideaal als je de muur snel en efficiënt wilt afwerken.


Op deze muur is een mooi visgratenpatroon getekend. Vervolgens zijn delen van het patroon afgewerkt met hout, terwijl andere delen open gelaten zijn. Zo krijg je een bijzondere look in de kamer met een gedeeltelijke muurbekleding van hout.

Het vinyl wordt in platen geleverd en u hebt bijna geen gereedschap nodig om het aan te brengen. Afhankelijk van de richting waarin u de muurbekleding plaatst, hebt u verder nog een lijmpistool, elektrische schroevendraaier of nietpistool nodig. Een potloo meetlint, liniaal en stanleymes zijn voldoende. Organiseer en personaliseer je huis met onze decoratie-ideeën en leuke trucjes.


Een verandering van uiterlijk met een nieuwe muurbekleding , tuinmeubilair dat op u lijkt of advies om de deur en het raam te kiezen die bij u passen. Van de kinderkamer tot de woonkamer en het terras, ontdek al onze tips voor het inrichten en inrichten van uw huis. Kunststof wandbekleding is 3x sneller geplaatst dan tegels, heeft nauwelijks voegen en is makkelijk in onderhoud. Droge binnenruimtes: wil jij je wanden binnenshuis bekleden, dan kan je ook voor houten vinyl kiezen. Schroeven en spijkers zijn niet nodig, beide materialen kunnen direct tegen de wand aan bevestigd worden door de handige plakstrips op de achterzijde.


Met wandbekleding van GAMMA uw wand als nieuw! Behalve op wanden, kunnen deze strips op deuren, keukens en kasten worden bevestigd. Ook alles voor lambrisering. Wandpanelen, plakhout of houten wandpaneel.


De muren van je badkamer afwerken hoeft niet altijd met tegels te zijn. De soorten wandbekleding die geschikt zijn voor badkamers vind je hier terug.

Het vinyl is water-afwasbaar en zo sterk dat het zelfs met nagellak remover is schoon te maken. Nautolex Viva Cover is te bespannen op houten panelen of direct te verlijmen op een houten, polyester, aluminium, betonnen of stalen ondergrond (staal dient eerst van een roestwerende laag te worden voorzien). De kunststof wandbekleding van PyraSied is snel te plaatsen, makkelijk in onderhoud en heeft een luxe uitstraling.


Op voorraad in verschillende kleuren. Muurbekleding met een bovenlaag van PVC ( vinyl ). De badkamer in deze foto combineert drie verschillende wandbekledingen. We zien zowel verf, behangpapier als muurtegels. Bij elk type muurbekleding werd gekozen voor zachte kleurtinten die zeer rustgevend werken. Vescom ontwikkelt, produceert en distribueert hoogwaardige interieurproducten voor de internationale projectmarkt: wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen.


Op een wand kun je behang aanbrengen maar het kan ook erg mooi staan als je er wandpanelen op aan brengt. Renovatie gevel van uw woning berging blokhut schuur garage chalet stacaravan caravan woonboot woonark, dit door middel van bekleding met Vinyl siding Canadese Amerikaanse fassade Canadian siding Amerikanische Fassade kunstof panelen schroten schrootjes rabat. Kies uit verschillende soorten lambriseringen, togen of panelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts