woensdag 15 juni 2016

Kaarsen schaal

Kies uit 1producten vanaf € 95. Ontdek ons unieke assortiment kaarsen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Bekijk Ons Uitgebreide Aanbod!

De schaal heeft een prachtige matte zwarte kleur en brengt direct sfeer in huis. Met een schaal als deze kun je alle kanten op. Te gebruiken als dienbla of voor op tafel met kaarsen erop, of als sierschaal op e. Geef je huis een gezellig sfeertje met onze kaarsen en kandelaars.


Een exclusieve kaars komt natuurlijk pas goed tot zijn recht als hij gepresenteerd wordt op een mooie schaal. Hier hebben wij een mooi assortiment met schalen. Wat is een mooie en exclusieve kaars zonder bijbehorende schaal of kandelaar?

Flugel Duitsland heeft een mooi assortiment woonaccessoires in huis om u set compleet te. Vind de beste selectie schaal kaarsen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit schaal kaarsen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Schaal met bloemdessin - zilver - cm.


Mooie zilveren schaal voor bijvoorbeeld fruit of kaarsen. Zet de schaal op tafel als echte eye catcher! Metalen schaal met bloem - zilver - cm. Rvs schaal voor fruit of andere dingen 37xgratis kaarsen.


Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Ze hebben vaak een ruwe afwerking. Daardoor worden ze ook rustieke kaarsen genoemd. Je prikt ze op een stompkaarshouder, waardoor ze goed blijven staan. Het is ook heel leuk om ze samen op een schaal te zetten.


In één van de kokers kun je je cadeau verstoppen. De bovenkant maak je dicht met hetzelfde papier en daarin duw je een stukje wol wat dan dienst doet als lontje van de kaars. De verschillende kokers bevestig je op een stuk karton wat dienst doet als schaal en klaar is je surprise.

Verfraaien van uw huis met Kaarsen. Ruim assortiment online bestellen! Het design, de vorm en het gebruikte materiaal maken de Lava schaal van Casa Vivante tot een zeer bijzonder en stijlvol item. Voor ieder kaars van de online kaarsenwinkel en voor elk interieur hebben we een passende kandelaar of schaal. Onze kaarsenschalen en kandelaars zorgen voor gezelligheid en sfeer in je interieur.


Voor alle kaarsen van de online kaarsenwinkel en voor ieder interieur hebben we wel een passende kandelaar of kaarsenschaal , van klassiek tot modern in diverse soorten, maten en materialen. Schalen en dienbladen voor de perfecte tafelsetting. Altijd een sfeervolle, gedekte tafel, daar kan je alleen maar van dromen, toch? Met ons assortiment schalen en dienbladen komt deze droom sneller dan je denkt tot werkelijkheid.


Want voor iedere woon- en keukenstijl hebben we bijpassende schalen en servies. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts