maandag 22 december 2014

Zon en windsensor

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Bediening met behulp van een afstandbediening Telis Soliris RTS deze heeft een keuzeknop voor automatische of handmatige bediening. Zon en Windsensor voor besturing van één of meerdere RTS buismotoren. De Soliris Sensor RTSis een zon - en windautomaat die één of meerdere zonneschermen op of neer stuurt, afhankelijk van de ingestelde licht- en windgevoeligheid.

Handmatige bediening vindt plaats met de bijbehorende afstandsbedieningTelis Soliris RTS. Stuurt aan de hand van de gemeten hoeveelheid zonlicht en windsnelheid eindproducten automatisch omlaag en omhoog. Te combineren met Somfy Altus RTS en Orea RTS buismotoren of universele RTS ontvanger. Somfy zon -windautomaat Soliris Sensor RTS, voorzien van meter kabel. Zon - en windfunctie en op afstand bedienen.


Somfy Soliris Uno zon - en windautomaat set. Bestaat uit bedieningskastje en zon- en windsensor. De Somfy Eolis 3D RTS is een 1 draadloze windsensor.


De windsensor stuurt automatisch het zonnescherm in bij een bepaalde windkracht.

Wordt eenvoudig gemonteerd aan de binnenzijde van de voorlijst en is geschikt voor knikarmscherm. Meer inspiratie en advies. Deze volautomatische bediening is bedoeld voor het aansturen van meerdere schermen tegelijk. U stelt op het bedieningsapparaat de drempelwaarden in voor de kracht van de zon en de win en het apparaat draait geheel automatisch al uw schermen uit of juist in. Elk scherm heeft een eigen motorregelapparaat.


Shop Zone tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Voor nog meer gemak is een zon- en windsensor optioneel.


Zon- en windsensor (los) Als onderdeel van gecombineerde bedrade (WT) zon - en windautomaat. Deze stuurt de zonwering automatisch omhoog en omlaag aan de hand van de gemeten windsnelheid en hoeveelheid zonlicht. Zo heeft u er geen omkijken naar. Benieuwd hoe we u uit het zonnetje kunnen zetten?


Inclusief aansluiting voor regensensor. Direct aan te sluiten op een standaard buismotor of middels een relais kast op meerdere motoren. Indicatie zon -instelling Soliris Uno Somfy Nederland B. Veel zonlicht toetreding in de woning (de zonwering gaat niet zo snel omlaag) (stel “ zon ” ongevoelig in) Gemiddelde zonlicht toetreding in de woning Weinig zonlicht toetreding in de. Stuurt, aan de hand van de gemeten hoeveelheid zonlicht en windsnelhei het zonneschermen automatisch omlaag en omhoog.


Gemakkelijk instellen van drempelwaarde Handig in te stellen en aan te passen drempelwaarde met de zon -wind-automaat SWC62.

EOSUN Hz beheert het openen en het sluiten van het scherm aan de hand van het weer: hij beveelt de motor om het scherm op te rollen als er hevige wind is met het oog op de bescherming van de installatie. Zonfunctie kan uitgeschakeld worden (bijv. in de winter). De Becker windsensoren zijn voorzien van Centronic bekabelde besturing en worden geleverd met een Nederlandse montagehandleiding.


De zon - en windsets van Becker. Een Becker windsensor is te gebruiken voor zowel zonwering als jaloezie. Weinor Weitronic Agido 8windsensor handleiding. Weinor Zenara Knikarmscherm onderhouds- en gebruiksaanwijzing. Weinor Knikarmschermen onderhouds- en gebruiksaanwijzing.


Weinor Aruba Uitvalscherm onderhouds- en gebruiksaanwijzing. Weinor Sottezza Serrezonwering onderhouds- en gebruiksaanwijzing. Simu Eosun Hz Zon- en Windsensor. Daarom adviseren wij sterk dit toch te laten uitvoeren door een professionele zonweringsinstallateur. De plaats van de sensor, windhoek, invloed van de zon , hoeveel schermen zijn er gemonteerd op de automaat.


De sensor zal automatisch in werking treden als het te hard waait, handig als u in een open winderig gebied woont of als u een groot zonnescherm heeft. Deze sensor meet de intensiteit van het zonlicht en zal automatisch in werking treden als het ingestelde niveau wordt overschreden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts