maandag 15 december 2014

Functionals tafel

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Gratis verzending vanaf €25. Haal vandaag nog die tafels in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Visit and you’ll spot Lloyd Tables in the hotel’s guest rooms, common spaces, and restaurant.

Functionals tafel prijzen vergelijken. Wat betreft de kleur heb je bij de Lloyd Table genoeg keuze: donkergrijs, lichtblauw, mintgroen, roestoranje, wit en zwart. De Bonsai kandelaar was het allereerste product op de markt, waarna zij vele successen behaalden met de groeiende collectie tafels , stoelen, verlichting en accessoires.


De Lloyd tafel dankt zijn naam aan het Lloyd Hotel in Amsterdam, waarvoor het in eerste instantie speciaal is ontworpen. De flexibiliteit van plaatstaal als werkblad maakt dat de T- tafel altijd stevig met poten op de grond staat. Geen gewiebel, ook al is het vloeroppervlak ongelijk.


Dit maakt de tafel ook zeer geschikt voor buiten. De speelse puntvormige poten aan het einde van het werkblad zijn zodanig geplaatst dat ook op de kop van de tafel een praktische zitplaats ontstaat.

De Duitse ontwerpers Philipp Hermes en Dustin Jessen werken al samen sinds hun studie Industrial Design aan de Folkwang Universiteit in Essen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. Kies uit producten vanaf € 799. Ontdek ons unieke assortiment tafels. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Maak van jouw huis jouw thuis. We kunnen alle design producten leveren. Veel statafels, salontafels, eetkamertafels en bijzettafels hebben we op voorraad of zijn te vinden in onze mooie showroom te Breda. Onze medewerkers vertellen graag meer over de mogelijkheden in kleur, materialen en afmeting.


Ieder heeft zijn kenmerkende invalshoek, maar ze delen een onconventionele, gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Zo kunt u ook in uw tuin genieten van deze prachtige tafel.


Er zijn verschillende formaten en de totale hoogte van de tafel is steeds cm. U kunt ook kiezen voor een tafel met een hoogte van cm. Neem hiervoor contact op met MisterDesign, dan helpen onze interieuradviseurs u graag verder.


De vierkante tafel heeft een lengte en breedte van centimeter en een hoogte van centimeter. De T-Table is opstapelbaar in groepen van twee of drie.

Onderaan de poten zitten zwarte plastic beschermers die ervoor zorgen dat de tafel geen krassen achterlaat. Je kunt in de kamers, de openbare ruimtes en het restaurant de Lloyd tafels nog zien. Tafels tegen lage prijzen. Als je hier op bezoek gaat zal je de Lloyd tafels tegenkomen in de hotelkamers, gemeenschappelijke ruimtes en ze bevinden zich tevens in het restaurant.


Dankzij het flexibele blad staat de Lloyd table altijd stevig en stabiel op de ondergrond. Dankzij de flexibele bovenkant raken de vier poten altijd de ondergrond en staat de tafel altijd stabiel. Een veelzijdige tafel voor de woonkamer, eetkamer of werkplek! Schoonmaakadvies Geknoeid? In onze webshop kun je veilig betalen met ideal.


De focus ligt op vakmanschap en detail in zowel de producten als het productieproces. Een prachtige tafel met een sterke en elegante uitstraling, gemaakt van staal met een matte poederlak en is verkrijgbaar in vele kleuren en maten. Koop en verkoop functionals tafel eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts