woensdag 17 december 2014

Krutzmann lijsten

Uw Product is Altijd op Voorraad! Ruime keuze lijsten op beslist. Lijsten in alle kleuren en materialen. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Dat vereist kennis van oude technieken en de vaardigheid om die toe te passen.


Krutzmann lijsten

Elke lijst beschouwen wij als het werkstuk waarmee de vroegere ambachtslieden hun meesterschap konden bewijzen. Bij lijstenmakerij Krützmann lijsten in Castricum kunt u terecht voor een lijst op maat voorzien van Perfect White Artglas. Keuze kunt u hier maken uit een breed scala kleuren en materialen. Op deze manier kan er voor u een lijst worden gemaakt die uw schilderij doet schitteren. Er zijn verschillende type lijsten in diverse kleuren, materialen en formaten.


Het standaard foto heeft een fotoformaat van 10xcm. Een fotolijst is een leuke en standaard manier om je foto of poster op te bergen. Vanuit ons magazijn in Castricum leveren we rechtstreeks binnen uur in de Benelux en Duitsland. Wij leveren zowel lijsten op verstekservice, aan de meter of gemonteerde lijsten Missie: Inspirerend en creatief zijn. Ik hoop echt jij kunt leuk vinden.


Ook bij de keuze van onze leveranciers speelt dit een belangrijke rol. Inmiddels is van het hout dat voor onze lijsten worden gebruikt, PEFC-gecertificeerd. We streven naar 1 binnen enkele jaren. En niet alleen bieden wij lijsten aan, maar wij bieden ook passepartout of helder glas bij je mooie lijst.


Zo frame jij je foto of schilderij. Uiteraard kun je ook eerst een Gratis lijst -sample bestellen van de lijst die je wil. Een voorvertoning wordt door de computer opgebouwd uit een klein sample van de lijst.


Krutzmann lijsten

Voor de meeste lijsten met een regelmatig of egaal patroon is een heel goede voorvertoning mogelijk. Er zijn echter lijsten welke een onregelmatig patroon hebben, waardoor slechts een zo goed mogelijke benadering wordt weergegeven van een zich herhalend patroon. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Deze pilot is gemaakt als opdracht in leerjaar voor het project de Corporate story voor de opleiding Communicatie- Inholland Den Haag.


Krutzmann lijsten bv Castricum op Telefoonboek. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids. Info over tweedehands lijsten. Resultaten van zoekmachines! U vindt hier alle lijstenmakers uit nederland en veel informatie over inlijsten, lijsten , fotolijsten, wissellijsten, schilderijlijsten, schilderijreparaties en het vak.


Geen klus te groot voor Krützmann! Lijst van meter moet kunnen toch? Vers uit onze eigen kleurderij. Wij lijsten schilderijen, posters of foto’s in klein of groot formaat. Onze lijsten zijn er in vele soorten en maten.


Combineer met verschillende lijsten in meerdere maten en creëer zo je eigen persoonlijke kunstwerk op de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts