dinsdag 30 december 2014

Behang auto retro

Dé Studio Ditte webshop van Nederland. Liefhebber van Studio Ditte producten? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Behang Auto Retro JavaScript seems to be disabled in your browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel. Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design.


Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank. Wij hebben in onze webshop het leukste en mooiste Auto Behang. Ons Autobehang kan voor verschillende doeleinden ingezet worden bijvoorbeeld in de huiskamer, de slaapkamer of op kantoor. Links in het menu ziet u ons trendy auto behang.


Behang auto retro

Onder het kopje Auto behang staat het complete assortiment. Retro afbeeldingen ogen gezellig en knus. Retro behang staat mooi in combinatie met vintage spulletjes. Retro kenmerkt zich door ronde hoeken, kenmerkende kleuren zoals oranje, geel en bruin, teak houten kleuren, planten zoals cactussen en vetplanten en uitgesproken prints. Retro kleuren zijn vaak warme en diepe kleuren.


Stoer auto behang met bijpassende rand en gaaf bandenspoor behang Klik snel HIER voor alle motieven uit deze serie -. Terug van weggeweest : grote retro behang patronen uit de jaren zeventig. Behangexpert snelle levering laagste prijs ! Javascript is uitgeschakeld. Retrobehang is net zo populair als retroartikelen die weer te koop zijn. Maak een retro kamer en inrichting compleet met retro behang.


Behang auto retro

De ouderwetse uitstraling uit. Ben jij het type dat van nostalgie houdt en niets fijner vindt dan even terug te keren naar de kleurrijke 70’s? Dan biedt retro behang de perfecte uitkomst. Binnen een handomdraai breng jij met een nieuw behang de ware ‘Studio 54’ vibe in jouw woning. Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer.


Bespaar tot wel via kiesproduct. In ons assortiment vind je kinderbehang met retro prints voor jongens en meisjes. Maar ook behang dat een verhaal vertelt of je naar een andere plek toe brengt, zoals op de camping, in de jungle of naar het circus. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang.


Behang auto retro

Retrovision en nog veel meer retro motieven. Retro staat voor het teruggrijpen op producten en ontwerpen uit het verleden bij het ontwerpen van een product. Gratis verzending vanaf euro.


De vormgeving van nieuwe producten is niet zozeer een kopie van een bestaand product, doch is erdoor geïnspireerd en verwijst ernaar terug. Kijk rustig rond en geniet van het geweldige behang van De Mooiste Muren. Retro Behang Het design en de sfeer van de jaren 5 en zijn helemaal terug van weggeweest.


De vrolijke dessins van Orla Kiely zijn natuurlijk kind aan huis in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts