maandag 15 december 2014

Ouderwetse koektrommel

Kies uit producten vanaf € 195. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Bekijk alles met koektrommel ! Onze meubelen en woonaccessoires zijn een weerspiegeling van het eigentijdse wonen. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Een mix van ou nieuw, industrieel en landelijk, maar wel dat er een samenhang in. Koekjes als ontbijt of lunch en zelfs in de fruitbakken op school zie ik steeds vaker koekjes liggen in plaats van een stukje fruit. Noem mij maar ouderwets maar een koekje smaakt toch echt het lekkerst ‘s middags bij een kopje warme vers gezette thee en het allerlekkerste is natuurlijk als dat koekje dan afkomstig is uit eigen oven. In de showroom is een groter assortiment te bekijken. Sommige mensen hebben de voorkeur aan een echte ouderwetse koektrommel , omdat het vocht door de kiertjes naar buiten kan en ze dus lang knapperig blijven.


Maar ook een goede plastice koektrommel volstaat voor het vers houden van de koekjes of koeken. Verkoop vintage blikken online. Woonaccessoires voor een vintage interieur in Dordrecht.


Met een koektrommel houd je niet alleen je koekjes vers, maar het staat ook nog eens leuk op de tafel. Daarnaast kun je bij de aanschaf van een koektrommel letten op de vorm. Koektrommels zijn er in verschillende materialen zoals kunststof en RVS. Zo bestaan er voor ronde koekjes ronde koektrommels.


Kantkoek bestaat uit alle genoemde koeksoorten. Het bruine stuk zeep op de foto heeft mijn oma, samen met nog wat stukken, net na de Bevrijding van de Canadezen gekregen. Zeep was in de oorlog op de bon, dus was het heerlijk om weer genoeg zeep te hebben om lekker mee te kunnen wassen. Ze gebruikte daarvoor nog ouderwets de teil en het wasbord.


Ouderwetse koektrommel

Een sopje werd gemaakt van ‘geraspte’ zeep. Saskia van der Linden heeft voor het werk Koningspaardje een ouderwetse koektrommel gebruikt. Omdat het werk erg kwetsbaar is, hebben we het ter bescherming ingelijst.


De blikken trommel is met zijn ronde pootjes bevestigd aan een houten achterplaat. Het is nu dus te zien door een perspex plaat. De ‘iets oudere’ onder ons zullen het ongetwijfeld herkennen: zo’n heerlijke ouderwetse keuken met granito aanrecht en een gootsteen met de kleine tegeltjes. Ik waan mij dan weer even terug bij mijn Opa en Oma thuis. Er zijn veel verzamelaars van koektrommels.


Ouderwetse koektrommel

De koektrommel wordt soms als metafoor gebruikt om ouderwetse Nederlandse zuinigheid te karakteriseren: Als je op bezoek gaat bij iemand in Nederland dan krijg je één koekje en vervolgens gaat de trommel dicht. Vintage koektrommel voor speculaas van De Spar. Beschrijving Rechthoekige blikken trommel uitgevoerd met een scharnierend oversluitdeksel. Super leuke vintage koektrommel van de HEMA met ouderwetse bedrukking en streeppatroon. Heel erg leuk om koekjes in te serveren.


Ouderwetse koektrommel voor ontbijtkoek met bloemmotief. Materiaal: blik Kleur: crème met diverse kleuren Afmeting: 28. VERKOCHT - Dit artikel `floated` naar een nieuwe eigenaar. Leuke ouderwetse koektrommel.


De trommel is gedecoreerd met een bloemmotief. Heerlijk genieten van verse koekjes uit deze koektrommel. Vind de beste selectie oude koektrommel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit oude koektrommel voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


De vertrouwde smaken waar je vroeger al van genoot en telkens weer nieuwe smaken waar we u graag mee blijven verrassen. Onze koektrommels staan overal in Nederland in de kast of op tafel. Al drie keer werden we verkozen tot Merk van het Jaar.


En iedereen kent onze meisjes, de Meisjes van Verkade. Webwinkel met unieke en betaalbare oude koffers en andere brocante woonaccessoires en meubels, voornamelijk uit Frankrijk en Belgie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts