woensdag 24 december 2014

Fineer voor meubelen

Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Fineer meubels tegen lage prijzen.

Bestel hier meubels online. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. De dikte van fineer kan variëren van ongeveer een halve tot enkele millimeters. Bij het vervaardigen van meubelen kan fineer op verschillende manieren worden toegepast.


Met fineer kunt u alle gladde oppervlakten zelf beplakken en zonder al te veel moeite kunt u rondingen fineren. Wij hebben voor ieder soort project geschikt fineer in ons assortiment. Zoals repareren , reinigen en onderhouden van meubels.


Tips voor het onderhouden van fineer. We werken bij het maken van onze meubels vaak met (eiken) fineer. Dit materiaal wordt altijd voorzien van een doorzichtige matte beschermlaag om vlekken en vergeling tegen te gaan. Deze beschermlaag kan door onze spuiter maar ook door jezelf aangebracht worden.


We verkopen u natuurlijk graag een boekje fineer , maar zelfs voor de vakman blijft fineren een pittige aangelegenheid. Onderschat de moeilijkheidsgraad niet en neem liever wat extra fineer (B-keus) mee om een aantal proefjes te nemen, voordat u aan het serieuze werk begint. Bij fineer of kunststof afgewerkte meubels is het oppervlak vaak volledig doorlopen onafhankelijk van de lengte en breedte van de meubels.

Dit is bij massiefhouten meubels dus niet mogelijk. Dé fineerspecialist van heel Nederland. Afname per vel en per boekje mogelijk. Meer dan soorten op voorraad. Voor het aanvragen van een offerte en het bestellen van hout via internet kunt u terecht op onze pagina offerte.


Let op: de beschikbaarheid van het hout wisselt dagelijks. Deze dikte kan variëren van ± mm tot 3mm, meestal van tot mm. Leeuwenburgh fineer in Raamsdonksveer is met een ruim assortiment al ruim jaar dé specialist op het gebied van hoogwaardig houtfineer voor de binnenhuisarchitect, interieurbouw, meubel en jachtinterieur branche. Deze website maakt gebruik van cookies voor zijn funtionaliteit.


Conform Europese richtlijn wordt u hierop gewezen. Voor de ontwikkeling van deze merken volgen we de laatste trends in meubel - en decoratieland op de voet. Dit betekent dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe materialen en technieken. Vanwege verdere uitbreiding zijn wij op korte termijn op zoek naar een.


Zonlicht zal de kleur van het fineer veranderen. Gebruik van het meubel zorgt er voor dat er kleine krasjes ontstaan. Dit is inherent aan het materiaal en hoort bij de charme ervan.


Alle fineer , van plastic of hout altijd de eerste laag een mulitprimer aanbrengen. Lees voor de zekerheid vooraf de producteigenschappen of die primer inderdaad geschikt is voor fineer. Gefineerde meubelen en meubelen met marqueterie.


Het restaureren van gefineerde meubels vereist precisie en veel denkwerk vanwege de interactie tussen fineer en ondergrond. Daardoor is het meubel minder onderhevig aan bijvoorbeeld wisselende luchtvochtigheid. Veel mensen zijn er een beetje huiverig voor maar voor het mooiste resultaat moet je de tafel eerst licht opschuren met een fijn schuurpapier. Hiervoor heb je korrel 2nodig.


Je wikkelt dit om het schuurblok heen om vervolgens de tafel in de lengte van het hout licht op te schuren. Denk erom altijd met de nerf mee schuren anders krijg je krassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts